Следвайте ни

Телец да послуша интуицията си, Лъвът да не остава сам

viber icon

Овен Днес не правете на другите това, което не желаете някой да направи на вас. Каквото и да правите се поставяйте на мястото на другия.

Телец Днес призовете интуицията си за помощ при взимането на важно решение. Ако сърцето ви не протестира значи сте на прав път.

Близнаци Днес бъдете по-ярки от слънцето и по-волни от вятъра. Очаква ви прекрасен ден, за който ще си спомняте с любов в бъдеще.

Рак Денят ще ви предостави букет от събития. Имате възможността да повишите авторитета си. Ще се наложи да дадете обещания, но изпълнението им си заслужава.

Лъв Днес не потъвайте в мислите си. Очаква ви спокоен ден, в който може да набележите планове за следващата ви почивка.

Дева През този ден преценете добре какво точно искате да споделите с ваш приятел. Рискувате да разкриете прекалено много за себе си и да станете уязвими.

Везни Днес потърсете тишина и спокойствие. Вероятно ще бъдете поканени на парти, но най-добре отклонете поканата.

Скорпион Днес напълно заслужено може да се наслаждавате на плодовете на вашите усилия през почивните дни. Не забравяйте виното.

Стрелец Това е ден, в който да направите първата крачка към сдобряването. Действието няма да ви коства толкова много, колкото предполагате.

Козирог Днес бъдете на ниво в междуличностните отношения. Подходете отговорно и търпеливо към въпроса, който трябва да се обсъди. 

Водолей Днес ви очаква приятна среща. Ще разберете, че ваш приятел е нещо много повече за вас. Грижете се за тези отношения.

Риби Това е ден, в който ще имате шанса да получите това, което искате. За целта ще трябва да подберете точните думи, гарнирани с любов.

Източник: Actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?