4020

Телците възстановяват ценни връзки

Вижте какво са предвидили звездите в последния работен ден за седмицата!

ОВЕН

Разбирателството с околните днес ще ви бъде лесно. Ще направите добро впечатление на новите си познати и дори може да се да се сприятелите с някои от тях. Вероятни са необичайни, но много примамливи предложения. Интуицията ще ви подскаже как да постъпите. 

ТЕЛЕЦ

Денят ще е благоприятен за общуване. Днес бързо ще се споразумявате за всичко и ще се разбирате идеално с близките си. Може да напомните на стари познати за себе си, да възстановите връзки, които са били ценни за вас. Хората, които са ви обидили по някакъв начин, ще се опитат да изгладят отношенията ви. 

БЛИЗНАЦИ

Денят едва ли ще донесе кардинални промени и важни победи, но ще бъде много приятен. Може да го прекарате с тези, които са ви особено скъпи. Разбирателството с такива хора днес ще бъде особено лесно. Възможни са необичайни предложения или покана за интересно събитие. 

РАК

Очаква ви натоварен ден. Възможно е да се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно, но това няма да доведе до сериозни гафове. С готовност ще помагате на тези, които се нуждаят от подкрепа. Опитайте се да не преуморявате следобед и да отделите повече време за почивка.

ЛЪВ

Вслушайте се в интуицията си. Благодарение на нейните подсказки днес ще се справите с всякакви трудности и ще постигнете целите си. Възможно е да имате възможност да коригирате някои стари грешки или да разрешите проблеми, отлежаващи дълго. Ще трябва да действате бързо и това ще ви помогне да успеете. 

ДЕВА

Днес трябва да действате енергично, за да имате време да свършите много неща. Ако имате възможност, моментът е  подходящ да се върнете към някои стари планове, за да ги реализирате. Затова ще ви помогнат доста хора, така че действайте смело. Чакана новина ще ви осигури спокойна вечер.

ВЕЗНИ

Очаква ви приятен ден, подходящ за всякакви дейности. Ще имате възможност да направите нещо интересно и да се запознаете с хора, които ще ви помогнат да видите познати неща в друга светлина. Не е изключено началото на приятелство или романтична връзка. 

СКОРПИОН

По-добре е да отложите обсъждането на важни въпроси. Този ден е много по-подходящ за леки разговори, безгрижен флирт, шеги и смях. Ще имате възможност да отдъхнете и да се забавлявате с хора, които са ви скъпи. Не са изключени изненади, включително романтични, които ще помните дълго. 

СТРЕЛЕЦ

Денят ще донесе страхотни идеи. Днес ще гледате на много неща по различен от другите начин и вероятно ще забележите някои интересни възможности. Възможно е благодарение на вашата съобразителност да се разрешат въпроси, които напоследък са ви тревожили, което ще ви донесе удовлетворение. 

КОЗИРОГ

Малко вероятно е да избегнете напълно безпокойството и тревогите, но като цяло денят ще се развие добре. Много приятни мигове ще имат тези от вас, които ще планират нещо необичайно, ще пътуват по непознати маршрути или ще опитат нещо различно. Вероятни са интересни запознанства. 

ВОДОЛЕЙ

Денят ще бъде ползотворен и интересен. Подходящ е за справяне с някои трудни задачи. Следвайте интуицията си и няма да сгрешите. Денят ще бъде благоприятен за изучаване, събиране и анализ на информация. Всичко, което научите днес, скоро ще ви бъде полезно, но затова трябва да бъдете и търпеливи. 

РИБИ

Днес комуникацията ще ви върви. Ще се разбирате перфектно дори с тези, с които не намирате общ език. Някои от вас ще възстановят стари връзки и ще се помирят с тези, с които са били в кавга. Не са изключени запознанства, с които да започнат приятелства или романтична връзка. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?