Следвайте ни

Телците с ден за размисъл, Риби възкресяват стара любов

viber icon

ОВЕН

Вие сте енергични и готови за подвизи. Вярно е, че те едва ли са необходими днес. Но определено няма да скучаете. Ще бъдете свидетели на неочаквани събития и интересни съвпадения. Възможни са срещи, които ще ви направят силно впечатление и ще покажат как да продължите. 

ТЕЛЕЦ

Днес е ден за повече почивка. Не винаги си струва веднага да се захванете за работа. Често има ситуации, в които първо трябва да обмислите всичко и да съставите план и едва след това да действате. Около вас има хора, с които може да се консултирате, направете го.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден за размисъл за някои важни неща. Не винаги искате да споделяте чувствата си, да говорите за мъките и тревогите си. Може да обсъждате общи планове, ще бъде много полезно. Това е благоприятен ден за творчески занимания и всеки бизнес, който ви позволява да дадете воля на въображението си. 

РАК

Не бързайте да харчите парите си. Това не е най-добрият ден за спонтанни покупки. Планираните няма да ви разочароват и трябва да се ограничите до тях. Останалата част от деня е благоприятна. Приятели могат да споделят добри новини и да ви дадат чудесни съвети. Вероятни са романтични изненади. 

ЛЪВ

Успявате да направите добро впечатление и за това дори не е нужно да полагате особено усилие. Мнозина са готови да изслушат вашето мнение, да следват съветите ви и да помогнат в осъществяването на идеи, които дори ви изглеждат смели. Този ден е подходящ за решаване на финансови въпроси.

ДЕВА

Началото на деня може да бъде забързано. Оказва се, че не е толкова лесно да се оставят настрана неприятните мисли. Помислете какво ще правите и се върнете към въпроси, които са останали нерешени. Денят ви обещава неочаквани открития и страхотни идеи, които скоро ще реализирате.

ВЕЗНИ

Страхотен ден, подходящ както за сериозен бизнес, така и за почивка. Освен това е добър и да промените нещо в отношенията около вас. Възстановете справедливостта, и правете това, което е добро за всички. Вие сте способни на много. Хората около вас го усещат и охотно ви следват. Възможни са приятни запознанства.

СКОРПИОН

Едва ли сутринта ще мине без неприятни моменти, възможни са малки разногласия и недоразумения. Очаквани пари няма да дойдат и ще ви създадат допълнителни проблеми. Следобедът ще бъде по-благоприятен и ползотворен. Използвайте момента да приключите с някои важни задачи.  

СТРЕЛЕЦ

Началото на деня може да бъде неочаквано забързано. Не всичко ще се получава веднага, но вие сте упорити и ще се справите. Приятели и познати са готови да предложат помощ и подкрепа, не я отказвайте. Каквото и да се случи, няма да загубите оптимизъм и самочувствие.

КОЗИРОГ

Добър ден за важни разговори. Вие сте отворени и ясни, казвате каквото мислите, без да се опитвате да бъдете особено деликатни. Мнозина са благодарни, че днес не сте тактични за сметка на честността. Ще имате много работа. Важно е да се даде приоритет на важните проблеми.  

ВОДОЛЕЙ

Не се притеснявайте за малките неща в началото на деня. Подкрепата на близките ще бъде много полезна. С тях може да споделите всичко. С напредването на деня ще се чувствате все по-уверени и по-спокойни. Втората половина на деня е време на нови впечатления и емоции. 

РИБИ

Благоприятен ден за общуване с различни хора. Няма да е трудно да се разберете. Темите на разговор ще се окажат много полезни за вас. Ще имате шанс да възстановите дългосрочни бизнес връзки, както и романтичните отношения, приключили поради злополучно стечение на обстоятелствата.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?