4232

Телците пълнят джобовете с пари, Скорпионът завързва ценни контакти

Късмет с хороскопа на "Марица"!

 

ОВЕН

Спокоен ден, който може да разнообразите с пазаруване. Ще успеете да се сдобиете с неща, които дълго време ще радват близките ви. Но не трябва да прекалявате. Решаването на някои ежедневни проблеми няма да ви отнеме много време. Роднини ще се радват да ви помогнат с това.

ТЕЛЕЦ

Звездите ще ви подкрепят, така че успехът ви е гарантиран. Интуицията ще ви подсказва как да действате. Денят ще е благоприятен и за разрешаване на финансови въпроси, и сключване на сделки. Тук няма да поемате рискове и това ще ви позволи да избегнете грешки и ненужни разходи.

БЛИЗНАЦИ

Очаква ви един успешен ден, подходящ за приключване на изостанали задачи и започване на нови. Наблизо ще има хора, към които може да се обърнете за съвет или подкрепа, ако ви е необходима. Някои от вас ще получат изключително интересни предложения, които могат да приемат без много притеснение.

РАК

Днес ще бъдете много целеустремени и едва ли някой ще реши да застане на пътя ви. Дори дългогодишните недоброжелатели ще предпочетат да останат в сянка и да не се намесват в делата ви. Вкъщи ще има повече грижи от обикновено, а близките ви ще се нуждаят от вашата подкрепа.

ЛЪВ

Днес няма да позволите сериозни конфликти, ще намерите начин да туширате напрежението и да постигнете съгласие с всички. В сферата на бизнеса денят ще бъде благоприятен. Ще имате шанс за успех там, където са необходими изобретателност, съобразителност и креативност.

ДЕВА

По-добре е днес да разчитате на опита и интуицията си, отколкото на съветите на околните. Денят ще донесе добри новини. Той ще бъде особено благоприятен от гледна точка на личните отношения. Бързо ще намерите общ език с нови познати и ще се разбирате идеално с близките си.

ВЕЗНИ

Спокоен ден, през който може да завършите изостанали задачи и да направите по-задълбочени проучвания за идеите, които са ви хрумнали. Вероятни са и парични постъпления. Следобедът е благоприятно време по отношение на личните отношения. Подходящ е за среща с приятели или за семейно събитие.

СКОРПИОН

Социален ден, през който няма да ви е лесно да се разбирате с хората около вас и може да има напрегнати моменти в общуването. Не бива да се ядосвате. Бързо ще стане ясно, че въпросът е просто недоразумение и скоро хармонията в отношенията ще бъде възстановена. Възможни са полезни контакти.

СТРЕЛЕЦ

Днес интуицията ще ви води и подскаже, че е време да действате по-решително и да се заемете с новите си идеи. Ще успеете да приключите с много неща, включително и в съвсем нови. Това няма да остане незабелязано и скоро ще получите интересно предложение. Вечерта ще е благоприятна за общуване с любими хора.

КОЗИРОГ

Вероятни са успешни сделки и преговори. Ще заинтересувате много хора с вашите идеи и ще получите подкрепа от различни хора. Единствената област, в която предпазливостта трябва да бъде изключително важна днес, са финансите. По-добре е да не поемате рискове тук.

ВОДОЛЕЙ

Динамичен ден, през който ситуациите ще се сменят постоянно. Правилно оценявайки интересите на другите хора и разбирайки собствените си приоритети, ще разберете какво трябва да направите. Не бързайте да харчите полученото за ненужни неща, които са ви харесали.

РИБИ

Разтоварващ ден, в който може да отделите повече време за любимите си хора. Комуникацията с тях ще ви зарадва и вдъхнови. Ако напоследък между вас е имало разногласия, днес може спокойно да изчистите недоразуменията и да се споразумеете за всичко.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?