4232

Телците жънат големи успехи, Раците сменят работата

Благоприятен ден за Близнаците, романтика очаква Везните

 

ОВЕН

Днес ще бъде трудно да съберете мислите си и да се концентрирате само върху едно нещо. Отговорите на много въпроси ще намерите веднага щом се справите с емоциите. Опитът, натрупан по-рано, ще ви бъде полезен. Вероятни са промени към по-добро в личните отношения. 

 

ТЕЛЕЦ

Днес звездите ще са на ваша страна. Благодарение на тяхната подкрепа ще може да реализирате някои важни планове и да постигнете краткосрочни цели. Лесно ще е да намерите съюзници или помощници. Много хора ще подкрепят вашите начинания. Среща с приятели ще ви донесе позитивни емоции. 

 

БЛИЗНАЦИ

Благоприятен ден за обсъждане на важни въпроси. Ще успявате да убедите всички в правотата си, без да обиждате никого и без да внасяте напрежение. Следобедът е чудесно време да се върнете към предварително планирани дейности. Ще е подходящ за пазаруване на по-едри неща.

 

РАК

Благоприятен ден, идеален за подреждане на нещата, както в личния живот, така и свързани с работата и за завършване на вече започнатото. Възможни са успешни съвпадения и неочаквани събития, които ще ви развеселят и ще ви отворят нови полета за изява.

 

ЛЪВ

Забавен ден, вдъхновяващ и приятен. Ще правите много неща добре, дори с много трудни задачи ще се справяте бързо. Намирането на общ език с другите няма да е трудно, а с новите познати веднага ще се сприятелите. Възможно е началото на приятелство или романтична история. 

 

ДЕВА

Трудно ще бъде да съберете мислите си днес. Вероятността да пропуснете нещо или да направите досадна грешка, е голяма. Днес ще е трудно да действате сами. Добре е, ако наблизо има хора, които са готови да ви дадат добри съвети и да ви помогнат. Вероятни са приятни изненади.

 

ВЕЗНИ

Страхотен ден, който обещава успех в почти всичко, с което се захванете. Бързо ще разбирате как да се справяте с новите задачи и в движение ще научавате всичко, което може да ви бъде полезно. Възможно е и началото на романтична история, която ще играе важна роля в живота ви.

 

СКОРПИОН

Денят ще е добър. Ще ви се отдаде възможност да направите нещо полезно не само за себе си, но и за другите, както и да подкрепите изпаднали в трудна ситуация. Вероятни са парични постъпления, включително от неочаквани източници. Във всичко, свързано с финансите, може да разчитате на интуицията.

 

СТРЕЛЕЦ

Денят няма да е напълно безоблачен, но все пак няма да е лош. Не бива да очаквате, че всичко, което планирате, ще може да бъде изпълнено незабавно. Възможно е да възникнат някои трудности, а не са изключени и парични забавяния. Ще има възможност да се забавлявате добре с приятели.

 

КОЗИРОГ

Не надценявайте силите си. В началото на деня ще изглежда, че няма нищо невъзможно за вас и вие сте в състояние да успеете в абсолютно всичко. Но нещата няма да са такива. Тъй като задачите ви ще са прекалено много, няма да се справяте, както искате и това ще ви изнерви.

 

ВОДОЛЕЙ

Не е най-добрият ден за важни неща. Завършването им може да се окаже по-трудно, отколкото си мислите. Освен това могат да бъдат нарушени стари споразумения, което ще доведе до импровизация и търсене на нови начини за постигане на успех. От друга страна, ще се справяте перфектно с текущите задачи. 

 

РИБИ

Ще сте нетърпеливи и ще искате да постигнете всичко възможно най-бързо, но обстоятелствата днес няма да ви позволяват. Това няма да попречи на доброто ви настроение. Няма да се карате и спорите с никого, а това определено ще допринесе за по-спокойна атмосфера. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?