Следвайте ни

Телци, внимавайте с подаръците!

viber icon
Овен:
Този четвъртък смело може да мечтаете и да предприемете стъпки към осъществяването на тази мечта. Изобщо не слушайте песимистите, които ще се намерят да ви обясняват кое е възможно и кое не.

Телец:
Ако вече сте закупили част от подаръците за своите близки, не се изкушавайте да вземете още за същите хора. Не забравяйте, че ще са ви необходими средства за храна и напитки.

Близнаци:
Този ден може да се почувствате отпаднали и с понижен тонус. Наблегнете на здравословната храна и не се изкушавайте да прекалявате със сладкото, колкото и да ви се иска.

Рак:
Денят предполага много нови познанства и припомнянето на едно старо, което ви е липсвало. Може да таите обида и е време да забравите за нея. Дайте път на новите положителни чувства.

Лъв:
Денят няма да ви даде нужното спокойствие, затова е много важно да си го осигурите сами. Опитайте да пропускате поне половината от това, което искате да кажете, за да не нараните някого.

Дева:
Денят ви обещава много усещания за споделеност. Това до голяма степен ще се дължи на вашата вяра в положителното развитие на нещата. По-често си подарявайте такива мигове.

Везни:
Денят ще ви подари радост и моменти за мечтание. Обиколете любимите си места, които е възможно, за да се заредите за пожеланията, които ще направите на близките си за предстоящите празници.

Скорпион:
Вярата е нещо много хубаво, но трябва да си дадете сметка кои от нещата са постижими. Няма нищо лошо в това, че сега те на са възможни, просто е необходимо още малко време.

Стрелец:
Денят ви обещава чудо. Много мъничко ви е нужно, за да се случи – само да си повярвате, че го заслужавате.

Козирог:
Денят ще ви даде много повече от това, което очаквате. Бъдете сигурни, че имате пълното право да се възползвате от него.

Водолей:
Денят ще ви запознае с ваш стар приятел. Ще го видите в нова светлина и ще го обикнете още повече. Бъдете открити с него.

Риби:
Денят обещава да предвкусите щастие. Преди това се спрете за миг и си помислете за цената. Ще трябва да я платите, няма как.

Източник: Актуално.ком

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?