49

Тежко предателство във "Фермата"! Разцеплението е пагубно, победители свалиха маските

Само четири седмици преди финала на „Фермата“ 9 по bTV напрежението между участниците достигна своя пик. Едно дълго крито недоволство излезе на светло и предизвика тежък разлом в „Елбетица“. Междувременно „Канатица“ стегна редиците и за първи път от началото на приключението започна да кове ясна стратегия за победа. Новата емоционална динамика в двата конкурентни тима със сигурност ще се отрази на представянето им в отборния елиминационен дуел, който предстои в понеделник, 13 ноември. 

Преди тежката битка на Арената страстите в „Елбетица“ са нажежени до червено. От първи приятели при старта на риалитито, Георги Георгиев и Петър Петров се превърнаха във врагове. Двама от най-силните и сръчни мъже сложиха картите на масата, и това не остана без последствия. Земеделецът открито обвини съотборника си в липса на искреност, популизъм и егоизъм. След атаката актьорът се почувства предаден, обиди се и се затвори в себе си с думите: „Моята мечтана игра във „Фермата“ приключи, но ще дам всичко от себе си, защото вярвам в отбора“. 

Конфликтът на лидерите не остави съотборниците им безразлични. Сервитьорът Андрей Стефанов, студентката по право Линда Бонева и балерината Мартина Сергиева застанаха на страната на Георги. Петър, който дълги месеци успяваше да налага мнението си и се държеше като „вожда на племето“, неочаквано се оказа отлъчен. 

Представителите на „Елбетица“ бяха разклатени и от загубата на важна битка, която трябваше да определи кой отбор ще живее в „ада“ и кой ще обитава „рая“. В сблъсъка червените показаха почти двойно по-добро време и си осигуриха още една седмица в перфектни условия. Съперниците им пък за втора поредна седмица останаха в тежката реалност на „ада“, където топлата вода и сапунът са лукс. 

В предстоящия отборен дуел зелените ще се опитат да си върнат позициите. Георги, който предизвиква силен респект в „Канатица“ с физическата си сила и спорен дух, ще излезе за пръв път на Арената. „Чакам този момент като суха земя - град“, заяви земеделецът. Заедно с него ще се борят продавачката на цветя Емилия Георгиева и фитнес треньорът Ния Селиктар. „Еми е движещото колело на нашия отбор. Достоен човек и силна жена, която ни обединява и трябва да стигне на предела на тази игра“, заяви преди битката Ния и трогна съотборничката си до сълзи.  

Опонентите им от „Канатица“ ще бъдат дизайнерът Сергей Панайотов, собственичката на автокъща и рекордьорка по дуели Лилия Ел Абани и учителката Теодора Тръндева, която обяви, че за пръв път ще влезе в серията битки със самочувствие и без страх. 

Двата отбора ще се сблъскат в последния дуел преди отварянето на плик с номер 11, чието съдържание отново и по напълно непредвидим начин ще обърне хода на играта. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Поредните

Поредните

10.11.2023 | 12:24

Фермерски глупости.

Отговори
1 0
EmmA

EmmA

10.11.2023 | 10:52

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами.----- https://min.lc/diabexin

Отговори
1 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?