Следвайте ни

Тежко изпитание прекършва двойките в новия епизод на „Един за друг“

viber icon

Любовният реалити формат „Един за друг“ показва не само силата на любовта между двойките, но изпитва издържливостта и съвместимостта на участниците. След бързата раздяла с най-възрастната двойка в шоуто Валентина и Детелин, останалите участници ще бъдат предизвикани с неподозирани изпитания, за да докажат, че са родени един за друг.  

Временни водачи в генералното класиране след първите приключения са Полина и Мохамед, а на дъното на класацията засега са Тина и Станимир. В новия епизод тази вечер участниците ще се убедят, че най-важна в една връзка е комуникацията. Дамите ще разберат доколко техните кавалери не само са ги чували, но и са слушали по време на връзките им. Нежните половинки ще трябва да залагат на успеха на партньорите си, но дали ще бъдат предпазливи, или ще рискуват всичко, гледайте в „Един за друг“ от 21:00 ч.  

Водещият Емо Чолаков ще зададе по три въпроса на всеки от мъжете, а грешният отговор ще бъде фатален за изключително специални и скъпи вещи на техните половинки. Животът на любими обувки със сантиментална стойност, бижута и дори булчинска рокля ще бъде поставен под въпрос, а оцеляването на предметите зависи изцяло от съобразителността на кавалерите. 

Ще се справят ли двойките с поставените им задачи, кой ще грабне победата и кой ще остане на дъното на класацията, не пропускайте в новите епизоди на предаването, пише Стандарт. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?