Следвайте ни

Тежки проблеми измъчват 5 зодии през декември

viber icon

Декември вече чука на врата и астролозите вече имат прогнози какво ще се случи през този месец, наситен със събития.

Според известния Павел Глоба предстоят тежки промени и големи обрати за няколко представители на Зодиака през последния месец на 2019 година.

Експертът посочи кои са петте знака, които ще бъдат най-силно засегнати от движението на планетите и разкри какво точно ги очаква. За някои от тях идват наистина тежки времена.

Според експерта представителите на зодия Овен няма да могат да странят от случващите конфликти.  Според Глоба е добре да се опитвате да търсите начини да си отворите нови врати и хоризонти. Това ще ви бъде от ползва в бъдеще.

Близнаците също не трябва да се надяват на тих декември. Заедно с многото работа, която буквално ще ги погълне, ще се наложи да се справят с още няколко неща.

Представителите на този зодиакален знак ще са във вихъра си и нищо няма да ги събори, стига наистина да се съсредоточат в това, което вършат.

 Чакат ги големи покупки, финансови постъпления и може би смяна на работата. Животът им ще стане доста динамичен. Важно е все пак да не правите необмислени инвестиции.

Стрелците влизат в период на внезапен финансов късмет. Павел Глоба обаче препоръчва да гледате сериозно към парите. Те могат да променят живота ви, стига да подхождате наистина разумно. Може би дойде времето за покупката,за която отдавна мечтаете.

Козирозите ги чака промяна в бизнес план. Можете да изградите добри отношения с нови търговски партньори или началници. Успехът в това отношение определено ще бъде на ваша страна. Гответе се за финансови постъпления и просперитет.

Източник jenata.blitz.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?