Следвайте ни

Тежки дни за Николета Маданска, какво я чака в bTV след уволнението на Венелин Петков

viber icon

След като ръководството на bTV уволни Венелин Петков без предупреждение, всички се питат каква ще е съдбата на половинката му Николета Маданска.

Мълвата твърди, че журналистката няма намерение да се връща отново в bTV и планува да се раздели с медията, именно заради несправеливото и унизително отношение към мъжа ѝ.

Към момента блондинката е в майчинство, по време на което от медията нямат право да я съкратят. Николета Маданска най-вероятно ще остане на щат в телевизията поне година. Съгласно закона през това време ще получава 90% от заплатата си и може спокойно да си седи вкъщи, без да е притеснена финансово.

Впоследствие ще трябва да се насочи към друга медия, тъй като няма да има покровителството на Венелин. В коридорите на телевизията вече вървят залози къде ще се набута напористата журналистка.

Не е изключено след майчинството тя да се появи в ефира на БНТ. Там майка й Свобода Маданска е дългогодишен кадър и е едно от емблематичните лица на спортната редакция.
Самата Николета, подобно на Венелин, също не се ползва с добро име сред колегите си в bTV, както и пред новите шефове. Публична тайна е, че издигането й в медията се случи благодарение на интимната й връзка с Петков.

Николета Маданска бе превърната в звезда на спортния отдел и бе непрекъснато лансирана. Легенди се носят за отношението й към хората. Заради връзката си с Петков, Николета се държала като шефка с колегите си и била нетърпима за работа.
Именно заради нея през последните години bTV се раздели с няколко известни спортни журналисти.

През 2017 изненадващо бе съкратен Йордан Георгиев, макар да бе сред любимите спортни лица на телевизията. Той бе отстранен, защото не се разбирал с Маданска.
И до днес bTV може да съжалява, че изпусна и един от най-добрите си водещи – Алекси Сокачев. Журналистът работеше в телевизията от самото й създаване. Фактът, че е всенароден любимец обаче не се понравил на Маданска.

Блондинката искала да бъде най-известното и разпознаваемо лице на спортния отдел и била в непрекъснат конфликт със Сокачев. В крайна сметка обичаният коментатор се раздели с огромно огорчение с телевизията. Така че не е изненадващ фактът, че в телевизията вдигнаха купон по случай уволнението на Венелин, пише zajenata.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого ще гласувате на изборите на 4 април?