2374

Тежка изповед: Бритни Спиърс е още жива, благодарение на баща ѝ

Джейми Спиърс, бащата на поп певицата Бритни Спиърс, даде първото подробно интервю от 10 години насам, в което разказа как е протекло попечителството над дъщеря му, пише dariknews.bg. Според него, ако не беше той, Бритни вероятно вече нямаше да е жива.

„Не всеки ще се съгласи с мен. Беше ужасно време. Но аз обичам дъщеря си с цялото си сърце и душа. Къде щеше да е Бритни сега, ако не беше попечителството? Не съм сигурен, че тя щеше да е жива “, каза Джейми в интервю за вестник „Мейл он сънди”, добавяйки, че не съжалява за решенията, които е взел, дори ако отношенията с дъщеря му са се влошили заради тях.

По думите му той е направил само необходимото, за да защити Бритни и нейните деца. Според Джейми, благодарение на него и настойничеството Бритни вижда синовете си Престън и Джейдън от бившия ѝ съпруг Кевин Федърлайн. Джейми твърди, че е направил всичко възможно срещите да са положителни и да не приличат на срещи в затвора, както ги описва самата Бритни: „Дори заведохме децата в Европа. Те прекарваха много време и с майка си, и с баща си. Малцина знаят за това. Нашата цел беше да се уверим, че Бритни е изградила благоприятни отношения със синовете си. Имахме много разнообразно свободно време”.

С решение на съда попечителството над децата получи Кевин Федърлайн. Джейми заяви, че всъщност момчетата са отгледани от баща си и дядо си.

„Връзката ми с Кевин им даде усещане за спокойствие и защита. Кевин може да потвърди това - ние бяхме тези, които отгледаха децата....Моите момчета много ми липсват. Бяхме много близки. Но те са си изградили собствено мнение. Всичко си има причина. Не знам каква е тази причина, но последните три години ми беше много трудно без тях. Цялото семейство е в смут“, каза Джейми.

Освен това той заяви, че е помогнал на Бритни да подобри финансовото си състояние. „Тя беше разорена. Тя изобщо нямаше пари. Настойничеството се превърна в ресурс, чрез който тя успя да печели отново “, спомня си Джейми.

В същото време пресата пише, че към момента на началото на настойничеството състоянието на Бритни е около 50 милиона долара. Докато е под запрещение, певицата издава четири албума и прави три световни турнета.

„Животът ѝ беше в безпорядък. Всичко беше ужасно физически, емоционално, психически и финансово. Според мен настойничеството трябва да помогне на човек да се върне в обществото, към обикновения живот. Искам да кажа, че дадох своя принос “, каза Джейми в заключение и отбеляза, че медиите, приемайки обвиненията на дъщеря му на вяра, не знаят цялата истина.

Бритни Спиърс попадна под грижите на баща си през 2008 г., след като получи нервен срив на фона на злоупотребата с наркотици и алкохол и повишеното медийно внимание. В продължение на 13 години Джейми контролираше личния живот, кариерата и финансите на дъщеря си. Бритни многократно го обвиняваше в нарушаване на правата ѝ и сравняваше живота си под бащиното попечителство с лишаване от свобода.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?