49
Следвайте ни

Тежка драма със сестрата на Лили Иванова, а тя...

viber icon

Лили Иванова е известна като вълк единак и това определение явно не изключва отношенията в семейството ѝ По-голямата сестра на примата преди 5 години е преживяла тежка катастрофа, след която не е моглада ходи отново. Нейни съседи разкриват, че не са я виждали от месеци, защото била на легло и под ключ в дома си в столичния квартал „Банишора", където обитава скромна гарсониера от дълги години.

Именно пред входа на кооперацията си Магда бе блъсната от бус през 2016 г. Каката на естрадната звезда оцеля като по чудо в зловещото меле, след което дори бе тръгнал слух, че е починала. Оказа се обаче, че просто е била в тежко състояние, а заради нанесените й травми бе решила да води съдебно дело. Единият й крак беше потрошен на няколко места вследствие на инцидента и заради това се наложи и операция.

Месеци след катастрофата възрастната жена чакаше обезщетение за причинени неимуществени вреди от шофьора, но парите така и не идваха. Затова тя заведе дело срещу застрахователната компания, в която бил застрахован бусът. Процесът приключи в нейна полза и Магда успя да вземе сумата от 5500 лева, но длъжниците не й платиха лихвата, заради което заведе и второ дело. Парите, които получила, съвсем не били достатъчни за лечението й, което продължава вече пет години, пише „Ретро“.

Без патерица каката на Лили Иванова просто не можела да помръдне и кракът й продължавал да бъде като „чуждо тяло" за нея. Пенсионерката излизала да подиша чист въздух само на терасата си. За разходки навън не си помисляла, защото трябвало да я свалят с инвалидна количка.

За нея се грижели най-вече двете й дъщери Мария и Радмила, които обаче не живеят заедно с нея. Често се налагало Магда да разчита на помощ от комшиите, сред които и Христо Гърбов.

Откакто върлува коронавирусът, срещите й със сестра й Лили съвсем се разредили. И двете се славят с люти характери и от деца не се спогаждали много. През годините имало моменти, в които дори не си говорели. Напоследък помежду им царяло разбирателство, но естрадната прима, която и без да има пандемична обстановка, живее като отшелничка, сега съвсем отказвала да ходи при сестра си. Притеснявала се да не я разболее, макар че и тя самата общувала със съвсем малко хора и щадяла здравето си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Жена

Жена

31.10.2021 | 15:13

И 50 милиона да вземе тв Лили заслужава.Стига злоба и алчност за пари??

Отговори
7 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?