Следвайте ни

Тежка депресия: Жана Бергендорф се пропила от мъка по Христо Сираков

viber icon

Жана Бергендорф изпадна в тежка депресия и се пропи. Певицата страда неутешимо от загубата на бизнесмена Христо Сираков, който се оказа неин близък приятел и меценат. 

За да притъпи тъгата си, изпълнителката все по-често започнала да търси утеха в чашката, разкриват нейни изумени колеги.

Жана почти нямала ангажименти и приходи, а докато бил жив, Христо Сираков й помагал всячески. След внезапната му смърт през лятото обаче, тя буквално изпаднала в немилост. Загубила всякакъв живец и карала на принципа "Ден да мине, друг да дойде". Занемарила дори външния си вид.

Приятелите й били учудени, че ходи облечена в някакъв шантав стил между клошарска мода и грънч – сякаш току-що изскочила от кофата за боклук. Често дрехите й били напълно несъчетаеми и неизгладени, но тя не се притеснявала от това. Казвала, че обмисля проекти и не се интересува как изглежда. От нерви започнала и отново да качва килограми, но и от това не й пукало особено. Вярвала, че може да отслабне лесно, ако не живее под стрес, пише "Уикенд".

"Христо Сираков беше за нея като баща. Харесваше песните й и намираше начин да направи нещо за нея. Откакто осиротя, Жана стана друг човек. Затвори се - почти не излиза, рядко се среща с приятели. Когато го прави, винаги си носи пиене в ръка. Движи с по две бутилки – уиски или водка в найлонови торбички. Вади си от торбата и отпива - директно от шишето.

Изглежда една такава - замечтана. Както е отнесена от вихъра, така се включва по определена тема. Спряла е с дрогата, но е отключила друга зависимост – към алкохола. Певците в днешно време нямат участия и едва оцеляват. Жана няма спестени хилядарки, защото е с широки пръсти и профука дори парите, които спечели от лотарията. Има малцина приятели. Ако я поканят на гости, ходи. Никога не се натрапва", издават запознати с душевните терзания на певицата.

Коментари (1)

Рядко се среща

Рядко се среща

12.12.2020 | 12:19

толкова отвратителен, отблъскващ и ненормален човек. Повръща ми се от тази.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?