Следвайте ни

Тежък удар в поп фолка! Камелия се срина СНИМКА

viber icon

Ситуацията с карантината се отрази на финансовата независимост на Камелия, пише ХотНюз. Певицата се оплака, че е безработна. Все пак тя подходи към ситуацията и с положителни ползи от липсата на участия за последните два месеца и половина.

"Последното ми участие беше на 9 март и оттогава съм си вкъщи, и съм безработна. Ново е за мен, защото от 20-годишна не съм спирала да работя, да пея. Но пък във всяко лошо има добро – успях да се наспя, успях да си отпочина. Намерих време малко повече за себе си. Изчистих си много боклуци от къщата, много шкафчета… Отворих пространство за нови неща“, обясни певицата при гостуването си в предаването на бТВ "Преди обед“.

Признава, че й е било трудно да обърне биологичния си часовник, защото участията на изпълнителите са нощем, а през изтеклите два месеца е нормализирала естествения денонощен ритъм. И тя, както много други музикални звезди, е имала онлайн концерт, в който е попяла любимите песни на публиката.

"Може би ние ще сме последните, на които ще дадат картбланш за работа, защото нашата работа е свързана с голямо струпване на хора. В това отношение аз съм доста песимистична, че далеч във времето ще се случат нещата. По отношение на нормалния начин на живот, мерките бяха взети навреме. Хората бяха достатъчно стреснати, за да бъдат отговорни. Видя се, че много трудно се носи отговорност, дори в такава тежка ситуация. Много малко хора са готови да носят отговорност с поведението си“ – категорична е Камелия.

Тя сподели също, че ежедневието й по време на карантината не я е откъснало от социалния живот, защоот по принцип е леко дръпната от масовките. “Така или иначе аз рядко комуникирам с хора, рядко излизам на улицата, в парковете. При мен са тежки нощите, когато съм свикнала да работя“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Изумен

17.05.2020 | 07:45

Оффф ама заглавие на статията... хеита под нея разбира се е на високо ниво... типично по български

Отговори
5 1

Аз Варна

17.05.2020 | 04:55

Таз що не са скрие,че плаши хората с неестествения си вид-тъмнокафява кожа на лицето и жълта коса.Става за бостана и няма да е безработна.

Отговори
6 8

Пустиняк

17.05.2020 | 14:55

Прартия у нас да ме плачи два или три пъти на ден.

Отговори
2 0

Пусислав Диков

16.05.2020 | 14:34

При толкова бедни и изнемогващи хора е срамота да се слушат оплакванията на тоя тутманик.

Отговори
28 14

Плашипутарник

16.05.2020 | 10:29

Тази кифла има пеенето за работа! Явно не е копала на нивата да види какво е истинска работа. По нейната логика и дупенето в кревата на чичко-парички пак е много тежка работа.

Отговори
38 16

Пустиняк

17.05.2020 | 14:57

Е одупу се ти да видиш как в. Ама ти нестиска, едно дупенце само.

Отговори
1 0

Специалист

16.05.2020 | 10:24

ЧАЛГАРСКА ИЗМЕТ

Отговори
38 14

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?