49

Тежък удар! Един от най-близките хора на Слави с ужасно заболяване

Съпругът на сестрата на Слави Трифонов наскоро се разминал на косъм от смъртта заради тежка пневмония, пише "Ретро". По ирония на съдбата Владимир Трифонов всъщност е лекар пулмолог, но точно белодробно заболяване станало причина самият той да бъде пациент на болница.

От дълги години мъжът на сестрата на Слави работи в родния си Плевен, където с каката на Дългия - Петя, живеят в луксозно жилище. За многогодишната си лекарска практика пациентите му нямат спомен Владимир някога да е отсъствал, освен по време на отпуските си. Но заради тежкото си заболяване, покрай което се стопил почти наполовина, не ходел на работа и не преглеждал в продължение на месеци.

Зетят на Трифонов е сред доверените му хора. Не е тайна, че Дългия е изключително близък с 6 години по-голямата си сестра и нейното семейство. На Владимир той се доверявал и за някои от здравословните си проблеми, които в последно време се обострили сериозно и са причина лидерът на ИТН да се укрива в строго охранявания си палат на 5 етажа в "Бояна".

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?