1553

Тежък ден за една зодия, любовта спохожда друга

Късмет в последния работен ден!

 

ОВЕН

Денят ще е доста напрегнат, но и интересен. Определено ще сте доволни от това, което се случва, защото разбирате, че точно днес имате шанс да започнете това, което сте замислили преди време. Опитайте се да решите възможно най-рано кое е наистина важно за вас и какво искате да постигнете на първо място.

ТЕЛЕЦ

По-добре е да не планирате важни неща през първата половина на деня. Това време е подходящо за мислене, анализиране на ситуации и сравняване на различни варианти. Ще бъде полезно както да се отпуснете, така и да направите нещо приятно и просто, без усилие.

БЛИЗНАЦИ

Добър ден за важни дела, събиране и анализиране на информация. Ще изникнат и страхотни идеи. Възможно е да намерите отговори на въпроси, които са ви озадачавали преди. Ще радвате на общуване с приятели и други близки хора. Очаква ви изненада.

РАК

Не бързайте. Първата половина на деня върви добре, но едва ли ще е подходяща за важни дела и отговорни срещи. По това време е по-добре да избягвате суматохата и да не решавате нищо в движение. Следобедът ще бъде приятен и интересен. Вероятни са подаръци, от които ще останете доволни.

ЛЪВ

Страхотен ден за справяне със сериозни проблеми. Днес мнозина са готови да ви помогнат и си струва да се възползвате от това. Възможно е да имате нови надеждни съюзници, благодарение на чиято подкрепа ще постигнете огромен успех. Ще бъде поставено началото на нови отношения. 

ДЕВА

Спокоен ден. Едва ли ще ви изненада с нещо или ще ви даде шанс да спечелите важна победа. Можете да правите обичайните си неща - те са лесни и не изискват много внимание. Ако имате големи планове за бъдещето, говорете с хора, на които имате доверие. Не бързайте да харчите получените пари.

ВЕЗНИ

Светъл ден, наситен със събития, благоприятен и успешен. Без да се притеснявате за трудности или препятствия, които могат да възникнат по пътя, вие с ентусиазъм ще се заемате с трудни задачи и се справяте бързо с тях. Някой може да завижда, но ще има много повече хора, които ще оценят талантите ви. 

СКОРПИОН

Благоприятен ден за общуване. Можете да споделяте мислите си, без да се страхувате, че може да нараните или обидите другите. Ще бъдете разбрани правилно. Успявате спокойно да обсъждате трудните въпроси и успешно да преговаряте с хора, с които не сте намирали общ език. 

СТРЕЛЕЦ

Чувствате се подготвени да се заемете с нещо много трудно. Бързо ще разберете как да действате най-добре и ще постигнете отлични резултати. Ще се окаже трудно да подредите чувствата си, да разберете каква е причината за безпокойството или понякога раздразнението. 

КОЗИРОГ

Добър ден за общуване с хора, с които напоследък е трудно да се разбирате. Днес ще успеете да намерите правилните думи. Взаимното разбирателство ще бъде постигнато бързо, а разногласията ще останат в миналото, както и взаимните претенции. Може да се споразумеете за съвместни действия. 

ВОДОЛЕЙ

Денят е пълен с интересни събития. Добрите идеи ще се появяват една след друга, а наблизо ще има хора, които са готови да помогнат в реализирането им. Поемете новите неща с ентусиазъм. Ще бъде полезно да помислите за някои задачи - може би точно сега ще разберете как най-добре да се справите с тях. 

РИБИ

Не бързайте с решенията и не си създавайте илюзии. Това е един от онези дни, в които трябва да бъдете по-внимателни, особено към малките неща. Не всичко, което ви хрумне, трябва да го споделяте и не всяка идея ще може да реализирате веднага. Използвайте здравия си разум и ще постигнете целите си.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?