Следвайте ни

Те са най-верните зодии и никога няма да ви излъжат

viber icon

По-добре е да чуеш горчивата истина, отколкото сладка лъжа. Нашите предци също са смятали така. Но има хора, които предпочитат да измислят някоя красива лъжа, за да не провокират конфликт или да не разстроят събеседника си, пише iwoman.bg.

А има такива, които при всякакви обстоятелства избират истината, защото никога не лъжат. И го правят правилно.

Истинското състояние на нещата се разкрива рано или късно и последиците са още по-страшни. Затова колкото и да е болезнена истината, всеки от нас заслужава да я чуе. Вижте кои са зодиакалните знаци, които никога НЕ лъжат:

 

Рак
Раците са изключително честни хора и никога няма да ви излъжат. Никога няма да ви кажат, че прическата ви е великолепна, ако изглеждате така, сякаш току-що сте станали от леглото. И няма да ви позволят да правите същите грешки, уверявайки, че постъпвате правилно, докато другите просто не ви разбират. Представителите на този знак могат да критикуват остро, ако разберат, че за другите това ще е добре и че ще извлекат нещо полезно.

Раците са тези хора, на които може да се вярва напълно. Те са истински приятели, на които можете да разчитате дори в най-трудните моменти.

 

Лъв
Хората, родени под знака на Лъв, няма да се поколебаят да ви кажат всичко в очите, ако почувстват, че не сте на правилния път. Те, като грижовни родители, винаги дават на приятелите си мъдри съвети. Лъвовете ще ви дадат пример за своите неуспехи, ще разкрият всичките си тайни, само за да ви предупредят за необмислени действия.

Лъвовете няма да ви оставят на мира, докато не приемете добрите им съвети. Не можете дори да се съмнявате в искреността на техните намерения.

 

Козирог
Родените под знака на Козирог няма да могат да заспят, ако случайно са излъгали някого или просто не са казали цялата истина. Чувстват се неудобно в такива ситуации. Козирозите внимателно защитават себе си и своите близки от лъжци, осъзнавайки, че няма причина да очакваме добро от такива хора.

Представителите на този знак първо казват истината и след това подкрепят хората с всички възможни методи, ако тази истина им носи някакъв житейски опит. В този случай Козирозите идват на помощ, без значение дали имат свои проблеми, те ще направят всичко, за да ви предпазят.

Представителите на тези знаци има на какво да ни научат. Първо, те са смели, тъй като не всеки може да престъпи своите интереси в името на справедливостта. И второ, те са приятелски настроени и истински приятели. И такова приятелство трябва да се цени и да се пази!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?