3906

Те са най-луди: 4 зодии, които често страдат от психични разстройства

Те са най-луди: 4 зодии, които често страдат от психични разстройства

 

Слънцето е сърцето на нашата звездна система. Дава ни живот, физическа светлина и топлина. В момента на раждането вътрешното слънце на човек светва, хвърляйки светлина в околното пространство, определяйки мястото на въплътената душа в обществото. Намирайки се в определен зодиакален знак, той разкрива вътрешната същност на човека.

Положението на Слънцето в астрологията е важно за определяне на човешкия ум, който от своя страна е неразривно свързан с емоциите. Под въздействието на различни фактори и събития, той може да причини така наречената "отказ" в работата. Пренапрежението на нервната система, психическата травма, негативните емоции могат да бъдат причина за невропсихични и други разстройства.

По положението на Слънцето може да се гадае от какви потенциални психични разстройства може да страда човек.

Слънце в Риби

Една от най-чувствителните зодии. Те усещат тънко всички външни вибрации, настроени са както към близкото и далечно обкръжение, така и към всички световни и космически ритми. Тези хора пропускат всичко през себе си и възприемат случващото се около тях много по-дълбоко от другите.

Всяко малко нещо, на което представителите на други зодиакални знаци няма да обърнат внимание, може да ги нарани болезнено. Свръхчувствителността създава склонност към тъга, потапяйки ги в дълбоките води на меланхолията и безпокойството, покривайки ги с вълна от депресия. Най-доброто лекарство за тях са задушевните разговори.

Слънчевите Риби са склонни към халюциноза - психотично разстройство, чиято основна проява е обилен прилив на халюцинации с ясно съзнание, помътняване на разума.

Слънце в Рак

Нервни по природа, те имат дълбока интуиция и силни емоционални връзки. Тяхната слаба и ранима психика от раждането трудно може да издържи на големи натоварвания. Когато не успее, човек се потапя в продължителна меланхолия.

Основната нужда на Раците е да бъдат обичани. Тяхната фина душевна организация води до множество оплаквания, които те пазят дълго и тайно. Слънчевите Раци се стремят да се грижат за всички и да държат всичко под контрол. Тяхната склонност към загриженост и остри реакции към непредвидени събития ги изнервят.

Те се характеризират с депресия и истерично разстройство на личността. Те също така често страдат от параноя.

Стабилната и благоприятна среда ще има благоприятен ефект върху тях. Развиването на здравословни емоционални граници и използването на техники за внимание може да помогне за управлението на тяхната чувствителна природа.

 

Слънце в Близнаци

Те се управляват от Меркурий. Мощният им интелект прекомерно анализира ситуациите, претоварвайки психиката.

Това е един от най-нервните знаци на зодиака. Те се характеризират с промени в настроението, които водят до промени в мненията и решенията. Правят няколко неща едновременно, обикновено работят на две работни места, винаги са заети и притеснени за нещо и лесно се стресират. Те са претоварени с мисли за всички задължения, дела и отговорности.

Високата емоционална лабилност се отразява и в поведението на Близнаците - дълбоката меланхолия може да бъде заменена от необуздана радост за броени минути. Двойствеността на знака предполага, че вътре в човек живеят поне две различни личности и в определени моменти се случва "превключване": една личност заменя другата.

За другите е трудно да общуват с такава двойствена природа. Това навежда Близнаците на горчивата мисъл, че не са обичани, неразбрани; и период на енергична активност отстъпва място на депресия. Всичко това напомня симптомите на маниакално-депресивна психоза - един от признаците на биполярно разстройство на личността.

Хората, родени под този знак, трябва да избягват употребата на алкохол и упойващи вещества.

Слънце в Скорпион

Те се отличават с мощна енергия и повишена емоционалност. Външно, като правило, те винаги са спокойни, независимо какво се случва около тях, но под това спокойствие в душите и сърцата им се крие истинска буря.

Те са загрижени за впечатлението, което правят на другите, мисли за бъдещето, за скритите мотиви на човешките действия, за същността на процесите. Мислят за всичко на света. Всичко това много тревожи Скорпионите.

Те трудно се разбират с нови хора, не се доверяват на никого, освен на най-близките си - като цяло в живота на Скорпионите има достатъчно стрес, те просто внимателно крият вътрешните си преживявания. Склонността да не се доверяват на хората ги води до състояние на постоянно очакване на измама и предателство. Повишената емоционалност, разпалвайки пламъците на страстта и ревността, ги изгаря отвътре. Повече от всичко друго те се страхуват да разкажат на никого най-съкровените си тайни и тайни, пише dir.bg.

За да не объркат нещата на базата на емоции, представителите на знака трябва да се научат да анализират информацията и едва тогава да търсят виновните или да влязат в кавга.

Скорпионите се характеризират с депресия, психично разстройство, характеризиращо се с понижено настроение и загуба на способността да изпитват радост. В този случай мисленето е нарушено, преобладават негативните преценки и песимистичният възглед за случващото се. При депресия самочувствието е намалено и има загуба на интерес към живота и обичайните дейности.

Скорпионите трябва да се научат да претеглят собствените си реакции. Постепенното развитие на самоконтрол и способността да се види ситуацията от различни страни ще помогне на Скорпионите да запазят спокойствие и да избегнат нервност.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пенка

Пенка

25.04.2024 | 15:06

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

Отговори
0 0

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?