3906

Те са енергийни вампири! Тези 5 зодии могат да изсмучат цялата ви сила

Има хора, с които ни е трудно да общуваме и след разговор с тях се чувстваме огнетени и раздразнени

 

1 място - Лъв

Ако Лъвът е в лошо настроение, единственият начин да поддържате добри отношения е да се скриете от погледа му. Опитът да се развесели Лъва е безполезен - всяка минимална грешка ще стане причина за конфликт. Лъвовете не виждат граници. Опитвайки се да попълнят енергията си, когато са в лошо настроение, те обиждат и се подиграват на събеседника си.

Манипулациите на Лъва е невъзможно да не бъдат забелязани, но това не ги прави по-нежни. Ако все пак се поддадете на манипулациите му, погрижете се за собственото си психическо здраве! Ако успеете да задържите линията, Лъвът ще загуби всякакъв интерес към вас.

 

2 място - Стрелец

Като един от най-умните знаци на зодиака, Стрелците са способни да ви манипулират по начини, които дори няма да забележите. В резултат на това събеседникът ще се почувства раздразнен и уморен, а Стрелецът ще се радва на превъзходството си.

Този знак често играе нечестно. Унижението, присмехът и откритите обиди са основните техники на всички Стрелци. Въпреки това, дори не си помисляйте да влизате в открит конфликт и да хвърляте обиди в отговор. В ситуация със Стрелец това ще завърши възможно най-зле за настроението ви. За да излезете от ситуацията с най-малко загуби, опитайте се да похвалите всеки минимален жест на Стрелеца. След като се почувства в доминираща роля, той няма да трябва да се налага за ваша сметка.

 

3 място - Скорпион

Тази зодия се смята за най-скандалната и има защо. В лошо настроение те са в състояние да започнат конфликт от нищото. Тези кавги най-често се превръщат в разрушителен формат. Скорпионите винаги "бодат" на местата, които са най-уязвими за техния събеседник. Не е изненадващо, че след разговор с този знак мнозина се чувстват уморени и раздразнителни. В същото време някои хора развиват сериозни комплекси за себе си.

Този знак е и основният манипулатор. Ще следвате примера му, без дори да му обръщате внимание. Конфликтът не може да бъде избегнат, но спорът все още е безполезен. Опитайте се да не реагирате на манипулация и да се абстрахирате от ситуацията.

 

 

4 място - Дева

Не гледайте на факта, че това е тих знак. Те просто ще ви задушат със своята досада. Умението на Девата да коментира всеки недостатък на своя събеседник винаги изумява околните.

Опитайте се да не обръщате внимание на това, има такива хора и вие не можете да им повлияете по никакъв начин. Най-вероятно дълбоко в душата си те са недоволни от нещо в себе си, така че подсъзнателно търсят недостатъци в околните. Не го приемайте присърце и фокусирайте вниманието си върху положителните качества на хората, пише dir.bg.

 

5 място - Овен

С този знак не може да се спори. Овните най-често имат значителен авторитет в компанията и няма да позволят на никого да посегне на позицията им: те ще спорят толкова шумно, че все пак ще трябва да се съгласите. Самоувереността на тази зодия изненадва всички наоколо. Крещящи и псувни, Овните са способни да говорят прекалено обидни неща, без да се страхуват да наранят чувствата на събеседника си.

Животът ви ще бъде по-лесен, ако не спорите с Овен. Но знайте, че ако позицията ви по даден въпрос е подобна на мнението на този знак, тогава определено ще убедите опонентите си. Благодарение на тази способност Овенът може да постигне голям успех в работата и да заеме лидерска позиция, но изграждането на отношения с партньор понякога може да бъде трудно. Основното е, че партньорът не е толкова упорит!

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?