Следвайте ни

Те няма да ни забият нож в гърба! Това са трите най-моногамни зодии

viber icon

В днешно време е трудно да намерим партньор, на когото да вярваме безрезервно. Но има представители на зодиака, които са лоялни, заслужаващи доверие, отдадени на човека до себе си и моногамни. Вижте кои са, според “Pink Villa”.

Рак

Раците са традиционалисти и мислят по консервативен начин. Те уважават традициите, семейните ценности и от малки копнеят за истинска любов, сериозна връзка и дом. За тях в любовта и във връзката не може да има трети човек. Винаги търсят стабилна, продължителна и сериозна връзка, забежките не им харесват. Искат да създадат семейство, докато са млади и да се грижат за половинката.

Скорпион

Най-страстните и емоционални зодии, които винаги търсят дълбоки отношения и приемат всичко сериозно. Ако се влюбят, влюбват се силно и се отдават напълно на партньора. Нямат очи за друг и не понасят лъжите, изневерите, игричките. Те трудно се доверяват, но направят ли го, може винаги да разчитате на тях и са най-лоялните партньори. Трябва им време, за да разкрият истинската си същност и да покажат колко уязвими са.

Риби

Тези зодии също са доста чувствителни и емоционални и дори не могат да си представят какво е да не са моногамни или да са в отворена връзка. За тях това не е истинска връзка и само би ги натъжило. Копнеят за голямата любов, търсят своята сродна душа и когато се влюбят, инвестират във връзката и се отдават на половинката. Най-много желаят да имат стабилна и сериозна връзка и да знаят, че могат да вярват на партньора.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?