Следвайте ни

Тази зодия е магнит за мъжките сърца

viber icon

Тя привлича мъжкото внимание със своята общителност и откритост. Жената родена под знака на зодия Водолей, определено умее да общува, което винаги ѝ трупа активи, в любовта също. Жената Водолей има добри обноски, умее да изслушва събеседника си, харесва необичайното и постоянно се нуждае от „храна за душата“.

Има собствена позиция по всеки въпрос и не се влияе от общественото мнение.

 

Мъжете лесно биват запленени от нея, тъй като тя определено обича да флиртува, да се откроява с необичайното си поведение, но никога не е пошла, агресивна.

Трудно допуска хора до себе си, и може би точно тази нейна сдържаност привлича още повече мъжете.

 

Лесно е да се влюбиш в жена от зодия Водолей, защото тя предпочита повече свободните взаимоотношения, без задължения и отговорности. Докато много жени търсят сериозна връзка още от първата седмица на запознанството и това определено е плашещо за мъжете, тази жена е различна. Именно това кара представителите на силния пол да се влюбят в нея.

Сексуалността ѝ е нейната сила! Тя харесва всичко необичайно, което може да ѝ донесе удоволствие. За нея моментите с партньора са изключително важни, затова се старае да ги направи наистина приятни. Умее да създава атмосфера, а разбирането ѝ за интимност, не се ограничава само до секса.

Лесно е да се влюбиш в тази жена и личността ѝ защото интимните връзки, които създава са лесни, понякога приятелството може да се комбинира със секса. Обича да говори на всякакви теми, тази за секса, по никакъв начин не я притеснява.

Интересите ѝ са насочени към външния свят, а не толкова към домакинството, което не значи, че не създава уют в дома. Често повече се грижи за другите, отколкото за себе си.

Жената Водолей носи положителна енергия, има позитивно мислене, а с тези качества е много лесно за един мъж да се влюби в нея.

Във връзката не се опитва да се налага, а се стреми към постигане на равноправие, баланс в отговорностите.

Ако искреността и казването на истината ви плашат, тази жена не е за вас. Нещо, на което много държи е прозрачността във връзката. Чак тогава може да отвори сърцето си за вас, правейки ви много щастливи. Няма как да не се влюбиш в жената Водолей, защото тя обича истински и винаги ще ви бъде подкрепа.Как ще я познаете? Тя има собствен стил, който се отличава от този на другите жени.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?