Следвайте ни

Тази течност до леглото чисти уроки

viber icon

Хората с лоши очи могат да предизвикат уроки и да изпратят към вас отрицателна енергия. Ако често ви боли главата, чувствате се напрегнати и нервни, най-вероятно сте урочасани. Така наречените уроки могат да засегнат вашето енергийно поле и да предизвикат както психически, така и физически дискомфорт.

Изпратената към вас негативна енергия може да доведе до главоболие, безсъние, умора, апатия, неприятности в семейството и на работното място, ретро. бг.

Има много методи за премахване на уроки, като най-предпочитаният е лошата енергия да бъде премахната от жена, която се занимава с този вид ритуали. Ако обаче не познавате подобна, може да разчитате на себе си, за да се справите с проблема.

Ритуалът може да бъде изпълнен в домашни условия. За него се нуждаете от буркан или чаша с вода и едно яйце. Счупете го и го пуснете във водата. Легнете в леглото и поставете буркана максимално близо до главата си.

Добре е да останете така няколко часа. Когато времето изтече, погледнете в буркана. Ако яйцето е в първоначалното си положение, то вие не сте били засегнати от уроки. Ако обаче от белтъка се точат нишки или жълтъкът изглежда като забулен, това означава, че яйцето е изтеглило вашата отрицателна енергия.

'Повторете ритуала за премахване на уроки и на следващата вечер, за да сте сигурни, че сте се освободили от лошата енергия.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?