Следвайте ни

Тази СНИМКА на ген. Мутафчийски и проф. Кантарджиев стъписа мрежата

Маникюристките стават все по-креативни и закачливи

viber icon

Маникюристките не могат да работят заради извънредното положение, свързано с коронавируса в страната. Много от тях обаче не възнамеряват да спират да творят. 

Преди дни ви показахме креативен маникюр на една от тях, на който бяха изобразени проф. Тодор Кантарджиев и ген. Венцислав Мутафчийски заедно с родния трибагреник. 

Родното творчество не се ограничи дотук. Млада жена показа и чудна палачинка с лика на шефът на ВМА. В мрежата дори той лъсна върху 3D торта. 

Е, освен мемета, вдъхновението на българите не спира. Друга маникюристка признава, че въпреки забраната, тя не може да спре да твори, дори у дома. Тя също е изобразила ликовете на генерала и проф. Кантарджиев, но до тях този път се показва и премиерът Бойко Борисов. 

Комичното в кадъра е, че всеки от тях е разделен от нокът, на който е изобразено, че е редно да се спазва 2 метра дистанция, спазвайки последните наредби на здравното министерство. 


Снимката бе изпратена в рубриката "Моята новина", а въображението на маникюристката усмихна водещите на "Здравей, България" тази седмица - Кузман Илиев и Лора Инджова. 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?