Следвайте ни

Тази обява за кола ще ви побърка от смях

viber icon

Обява за продажба на кола направо побърка от смях фейсбук. Не е ясно дали продавачът е успял да продаде сивия си форд, но със сигурност обявата му е по- четена от всички в специализираните сайтове. Удверете се сами, пък може и вие да сте новият собственик.
"Автомобилът е по-добър от 50 нюанса сиво,при вида на колата жените сами се връзват за теглича и оставят да правите с тях каквото си пожелаете. Няма гнило и ръжди,защото е покрит с Уран от планетата Криптон,лично предоставен от един приятел.
Форда има 98 % шанс да е следващият Батмобил,но това зависи само и единствено от следващия собственик. Ако сайта беше международен може би и следващата в гаража на Железният Човек.
Таунуса е рекордьор на Гинес,лично той ми даде удостоверението и искаше да го повозя,но закъснявах за ride and roll в Банкя и оставихме за другия рекорд. От Akrapovic отказаха изпускателна система по поръчка,тази „бива“ .
Фордето е по-мощно от Фиат 500 и е наказвало паркирани Супри,Gtr-и и Мазератита..Даже има слух,че е по-надежден от Mercedes Benz SLR McLaren.
Седалките са тапицирани от майстор шивач взел кетап при Доле и Габана,а кожата е лично дарена от Равногорски,среден на ръст,3 поколение потентен глиган с отлична стойка и сервизна книжка,на който последните 3 яденета са трюфели от най-западната част на Великобритания,броени часове преди brexit.
Окачването е съвместна работа на НАСА и БАН произведени са само 2 броя,моя и на кораба на Брус Уилис във филма „Армагедон“,ама като се сетя,тоя пич не се върна..лошо.
Последно за гумите да кажа и край. 4 чисто нови гуми от 1565 малки плюшени котета закупени от Джъмбо в Белград от един приятел футболист. Ако имате въпроси не звънете на Искра Фидосова или Меркел,а на мен. Таунуса е единствената кола в България,която може да ви осигури безопастна панорамна обиколка на ИДИЛ за хората от НАТО на лично.Свещите са с искра наречена „Огънят на Прометей“ а ангренажът е клин на Лили Иванова от ученическите и години.
В състезание на пистата Нюрбургринг, колата завърши на,да кажем че завърши.Съединителя е от валерианска стомана,дал съм мостра в „Игра на Тронове“ .

Единствено приемам 3 вида бартер:
1.Еднорог
2.Пакарда на Георги Димитров
3.Бялото Венто от 1 част на „Бързи и Яростни“"

Източник: brato.bg

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?