Следвайте ни

Тази красива полицайка пази главния секретар на МВР СНИМКИ

viber icon

Красива полицайка на мотор пази главния секретар на МВР Ивайло Иванов в Пловдив. Атрактивната дама в униформа пристигна днес пред Областната дирекция на полицията като част от моторизираната група, която с вой на сирени придружаваше джипа на професионалния шеф на родната полиция.

Едва след като групата на две колела паркира мотоциклетите БМВ на Специализирани полицейски сили встрани от сградата и мотористите свалиха шлемовете, се видя, че сред яките момчета има и една жена. Късо подстригана, с прическа на кичури и много усмихната.

Старши полицай Ана Кръстева е от дамите, които могат да всеят респект у всеки мъж. От дете тя е любител на високите скорости и моторите. Казва, че работата, която върши, е нейната сбъдната мечта и се гордее с нея. Това, че работи в предимно мъжка компания, изобщо не я притеснява. Пък и по нищо не отстъпва на представителите на противоположния пол.

Ани няма как да остане незабелязана. Крехката жена в униформа и с мъжка професия притежава силен дух и борбеното излъчване, които трябва да има всяка дама, желаеща да получава нужното уважение, твърдят нейните колеги.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?