49

Таз година булка, догодина... Калина и Боби Турбото с голяма новина

За Боби Турбото тази година може да се окаже най-щастливата в живота му. След като срещна любовта, в лицето на бившата депутатка от "Атака" Калина Крумова, май скоро ще стане и татко, подозират познати на актьора, както и последователи на двойката в социалните мрежи. Двойката  се ожени през юни, е булката вече подозрително е наедряла пише fakti.bg. Това личи от снимките, които тя публикува в социалните мрежи, твърдейки, че са стари. На старите си снимки, публикувани преди време, обаче брюнетката е стройна, а на тези, които пуска сега, прилича на бременна.

 

 

Борислав Захариев, както е истинското име на Турбото, никога не е крил, че голямата му мечта е да има семейство и деца. Дълги години обаче той не можеше да намери подходяща жена, с която да свие гнездо. За щастие, молитвите му за любов най-накрая бяха чути и на 41-годишна възраст, в началото на лятото, актьорът се ожени за бившата депутатка Калина Крумова. Сега му остава да изпълни втората част от личните си цели, а именно да стане баща.

Чаровната булка на Боби вече има голям, 20-годишен син, когото ражда още когато е 17-годишна. Тя е омъжена за баща му едва година, но до ден днешен поддържа добри отношения с него, а малко след сватбата с Боби актьорът втрещи аудиторията, признавайки, че обожава не само сина на жена си, но и нейния първи съпруг. Явно всички са голямо, щастливо семейство и се очаква да се грижат заедно и за бъдещото бебе на младото семейство Захариеви.

Калина е на 37 години така че има достатъчно време да роди не едно, а поне две деца на Боби, стига да реши. Тя също открито признава, че иска бебе от мъжа си. Нищо чудно опитите за създаването му да са започнали още преди сватбата и скоро резултатът от тях да проплаче в дома на влюбените. В рамките на няколко месеца Калина изглежда е качила някой и друг килограм, а това поражда сериозни съмнения, че скоро отново ще стане майка. На последните ѝ снимки в социалните мрежи се вижда огромна гръдна обиколка. Ръцете на бившата депутатка и тв водеща също са видимо закръглени, а лицето ѝ се е оформило в овал точно като на бременна. В същото време тя не показва корема си. Може би го крие умишлено, за да не лъсне деликатното ѝ състояние. Дори това, което се вижда в кадър, обаче е достатъчно, за да се правят изводи, че чака бебе. На снимки, публикувани миналата година, ръцете ѝ са доста по-фини, а гърдите стегнати и по-скоро средни по размер, отколкото пищни, каквито ca в момента. Разбира се, възможно е любимият ѝ да я глези с деликатеси и гурмета, от които да е качила малко за 4-5 месеца. Но по-вероятно е да очаква бебе.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
господ събира

господ събира

28.08.2022 | 21:56

Двамата са като, "Красавицата и звярът". Калина, колкото е нежна и красива, толкова Боби Турбото е грубоват, простоват и недодялан. Любов, какво да правиш.

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?