49
Следвайте ни

Тайните падат: Алекс Раева хвърли бомба за Слави и Мария Игнатова

viber icon

За дружбата на Алекс Раева и Мария Игнатова се носят легенди, а ето че сега отново ще се съберат професионално. Алекс Раева хвърли бомбата за общия им проект с думите:

"Подготвяме ново събитие с Мария Игнатова. Няма да издам нито какво ще е, нито кога ще е. Само ще издам, че този път ще участвам с текст, ще пиша".

Тя коментира и критиките на Слави Трифонов от преди време, че не става за водеща. "Той ми каза, че не съм много ок за водеща, но пък после, в X Factor с Мария доказах, че не е много прав", споделя през смях Раева. Двете с Мария скоро ще представят свой моноспектакъл, в който ще разказват за живота си, по подобие на Алекс Сърчаджиева, Део и много други. Животът и на двете е низ от различни преживявания и перипетии, някои от които на ръба на живота.

Като преживяното това лято от Алекс, която едва не изгуби живота си, докато плаваше с мъжа си с яхта край гръцките острови. Решили да стигнат до Цикладите, но заради силен вятър се озовали в невероятно бурно море. Яxтaтa трябвало да се бори с вълни от шест-седем метра. Съдийката в „Маскираният певец“ се прибрала в каютата, където дори написала прощално писмо до дъщеря си, в което я помолила за прошка, чев е решила да пътува в Гърция и й обяснила колко много я обича.

След 24 часа яхтата успяла да влезе в спокойно море край Цикладите благодарение майсторството на капитан Сашо Спиридонов, който е по-малкият брат на Катерина Евро. Двамата с актрисата имат 15 години разлика и носят различни фамилии, защото бащата на Евро е албанец, който насилствено е разделен с майката на звездата от „Оркестър без име“. След кошмарното преживяване Раева със смях признава, че в притеснението си не помислила как ще изпрати писмото, което можело да потъне с нея.

От своя страна Игнатова също е преживявала трудни моменти, като един от тях е решението да сложи край на връзката си с Димитър Рачков. "Ивайло е мъжът на живота ми, щастлива съм с него, сега разбирам какво е любов", споделя тя. Двамата с Нойзи вдигнаха сватба на рождения й ден, пише bgdnes.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (11)

Сашо

Сашо

20.10.2021 | 00:37

От лявия, в дясния крачол!

Отговори
13 0
БенДжойс

БенДжойс

19.10.2021 | 21:23

Само не разбрах къде беше връзката със Слави Трифонов

Отговори
30 1
Радко Младич

Радко Младич

19.10.2021 | 22:05

Само това ли НЕразбрахте!? Питам защото на мен не ми станаха ясни и други неща.Като например каква по-точно е връзката на Катето-Евро със цялата работа!?И какво е общото между нея,семейното и положение,близки и далечни роднини и страховитата буря,в която е попаднала Алекс Раева!?!? Въобще на този сайт спокойно може да се даде награда за най-добър "КЛИК-БЕЙТ",нямаш НИЩО ОБЩО СЪС СЪДЪРЖАНИЕТО НА статииТЕ под заглавията!!!

Отговори
28 6
Бобо

Бобо

20.10.2021 | 08:45

Чети внимателно и ще разбереш. Аз не разбрах това новина ли е, много ли е важно, че двете са решили да правят нещо заедно. Нека стане, пък тогава.

Отговори
7 5
Биткойнър

Биткойнър

19.10.2021 | 21:10

Здравейте хора! Специално за тези които искат да печелят криптовалута биткойн, дигиталното злато на 21 век, съм посветил моят блог: http://bitcoinzavseki.blogspot.com

Отговори
5 7
Направо

Направо

19.10.2021 | 19:27

Се разревах...!!!

Отговори
25 3
Пепа

Пепа

19.10.2021 | 18:36

Тия двете постоянно търсят известност дори и цяла България да се смее на техните простотии ,кой го интересува къде ходят с кого се чукат за пари ,,известност,, готови да вдигат краката,голяма любов те да не са 20 годишни ,стари чанти ,мачкан лак, след някоя годинка ще изглеждат ,като мара фурламата от женския пазар.

Отговори
54 5
Радко Младич

Радко Младич

19.10.2021 | 21:58

КОЙ се интересува от тия двете питаТЕ? Ами например-ВИЕ.Иначе ВАШИЯТ злостен,злобен,банален,простоват и като цяло ГАДЕН коментар...нямаше да се мъдри под тази статия.

Отговори
14 7
С.В.

С.В.

20.10.2021 | 04:03

Аз не мога да разбера от завист ли си толкова злобна. Не те знам колко си годишна но и ти ще станеш стата чанта. Разликата между вас обаче е тази че те са известни и познати каквато и да е причината а теб никой не те познава. Та и от там е и злобата. Недей защото ще остарееш по бързо.

Отговори
8 16
Смех и мерак...

Смех и мерак...

19.10.2021 | 18:10

Горките!

Отговори
26 5
Смех и мерак...

Смех и мерак...

19.10.2021 | 18:10

Голямо напъване! Истината е или ,че ще пр.ъ.днат и ще замирише,или директно ще се о.с.ерат.... Което е по възможно..... Мерака им е повече от възможностите...на тия уче.бни п.у.шки!!! Малинхери...!!!

Отговори
27 13

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?