Следвайте ни

Тайните на вашата личност се крият в показалеца

viber icon
Въпреки че външния вид се определя по генетичен път, някои части от тялото могат да разкрият интересна информация за личността. Проучванията показват, че дължината на безимения пръст зависи от нивата на тестостерон - мъжки хормон, на който всеки бива изложен в утробата. Той може да окаже пряко въздействие върху личността.
Екипът на Bright Side намира това изследване за доста интересно и решава да създаде кратък и лесен тест.

За да го направите, трябва да погледнете вашата лява ръка и да сравните показалеца и безименния пръст, след което да намерите изображението, което отговаря на тях, пишат от Actualno.com.

 

Показалецът е по-къс от безимения пръст

Хората, чийто показалец е по-къс от безимения пръст, са доста привлекателни, харизматични и очарователни. Те имат отлични комуникативни умения. Знаят как да привлекат и задържат вниманието. Обичат да рискуват и да печелят. Ако пламът им се провали, не се обезсърчават, защото винаги имат резервен.

Ето защо изпъкват във всичко, което правят. Те са много успешни и винаги си поставят високи цели. Някои хора смятат, че са прекалено агресивни, но това не е така. Те просто не могат да им помогнат. Вероятно тази заблуда се дължи на високите нива на тестостерон.

 

Показалецът е по-дълъг от безимения пръст

Хората, чийто показалец е по-дълъг от безимения пръст, са доста уверени и независими. Те са добри лидери. Освен това са спокойни и уравновесени. Нищо не може да ги накара да изгубят контрол.

Обикновено не са хора, които правят първата стъпка, независимо дали става дума за нов бизнес или връзка. Но ако това се случи, подхождат с лоялност и отговорност. Имат аналитичен ум и мислят за всички възможни резултати, преди да вземат решение. Не обичат спонтанността.

Показалецът и безименият пръст имат еднаква дължина 

Хората, чийто показалец и безимен пръст имат еднаква дължина, са много грижовни, балансирани и миролюбиви. Техните души са крехки и раними. Опитват да избягват всички рискове и конфликтни ситуации. Несигурността ги кара са се чувства некомфортно.

Те са добри приятели и винаги са готови да помогнат на другите. Освен това са верни и лоялни независимо дали става въпрос за работа, семейство или приятели. Винаги може да разчитате на тях. Тези хора са позитивни и винаги търсят доброто във всяка ситуация.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?