49
Следвайте ни

Тайната в "Маскираният певец" падна! В костюма на Госпожицата се крие...СНИМКА

viber icon

След като вече паднаха много от маските в "Маскираният певец", Госпожицата все още успява да се изплъзне както на панелисти, така и на зрители. Според източници на HotNews.bg зад тайнствения образ всъщност е певицата Тони, която нашумя преди доста години с няколко хита, сред които "Всичко било е на сън" и "Както преди".

Напълно възможно е и затова хората да не могат да я разпознаят толкова лесно. В последните години изпълнителката е доста в страни от публичното пространство. Има минимална активност като нови песни, които обаче не стигат до широката аудитория.

Всъщност една от причините за затишието на Тони е тежко заболяване. В интервю тя проговори за това, че от години се бори с улцерозен колит. "От 2007 г. започнах да имам кървене, слуз, издуване на корема. Четирима лекари ми казаха, че това са хемороиди и че трябва да ме оперират. Направих колоноскопия, но за съжаление при тези симптоми в тази болница не видяха заболяването. Така тръгнах по един мътен път, защото въобще нямах представа какво е улцерозният колит и че страдам от това заболяване. Бях сигурна, че имам хемороиди. Но ме изследваха в друга клиника. Като видя снимката, докторът каза, че имам гастроентерологичен проблем. Посъветва ме: “Веднага намерете добър гастроентеролог, защото положението е доста сериозно”. Отидох при гастроентеролог, приеха ме в болница и ми наравиха колоноскопия. Но състоянието на дебелото ми черво се беше обострило до такава степен - кървях, всичко беше в гной, че не можеха да видят ясно какво се случва в него. Имаше риск от перфорация на дебелото черво. Аз съм човек на изкуството, обичам да се смея, да се забавлявам. Лекуващият лекар обаче ми каза: “Недей да се смееш, моето момиче, защото това заболяване е много сериозно”. Стреснах се. Дойде ми малко повече", разказва в интервю изпълнителката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?