1939
Следвайте ни

Тайната разкрита! Вижте как всяка ЗОДИЯ разваля връзките си

viber icon

Да се създаде хармонична връзка понякога е изключително трудно. Астролозите смятат, че това може да се дължи на зодиакалния ви знак, защото в развалянето на отношенията при всяка зодия често има сходства. Вижте кои са характерните начини, по които всяка зодия съсипва връзките си.

Овен

Овните искат непрекъснато да се забавляват и да търсят приключения в любовта. Овенът мрази да се отегчава. Ако партньорът му не изпълни всичките му очаквания и диви мечти, той губи интерес. Следва разрушително пренебрежително отношение, което в крайна сметка води до край на връзката. Понякога да бъдеш с онзи, когото обичаш, е достатъчно приключение само по себе си. Невинаги трябва да правиш нещо забавно.

Телец

На Телците им отнема много време да се отделят от миналото. Независимо колко време е минало, ако са преживели разочарование, те са склонни да го проектират във всяка следваща връзка. Мнителността им и трудното печелене на доверие от страна на партньорите им разваля връзката. Телецът не може да остави нещата просто да се случват. Това внася непрекъснато напрежение в любовния живот. Не всеки партньор би устоял да плати тази цена, пише struma.bg.

Близнаци

Типично е за Близнаците да променят мнението си непрекъснато. Трудно е за човек да улови гледните им точки и да се научи да ги предсказва, защото Близнаците са непостоянни. Те разрушават връзките си заради своето непостоянство във възгледите. Партньорите им непрекъснато се чувстват сякаш не ги познават. Вятърничавостта на Близнаците в много случаи подсказва несигурност у половинките им, които предпочитат да ги напуснат.

Рак
Ракът е вманиачен по това да има пълен контрол над връзката. Той е претенциозен към партньорите си. Раците са прекалено прилепчиви и могат да задушат партньорите си. Те се вглеждат в най-малките детайли, защото искат да се свържат на дълбоко ниво с човека до себе си, но това се тълкува от него като вкопчване, което отнема личното пространство.

Лъв

Лъвът е майстор на постоянното съсипване на отношенията. Той е импулсивен, безразсъден, емоционален, често избухлив, с труден, но добър характер. Последното обаче невинаги бива забелязано от партньорите му, защото предните експлозивни характеристики на личността могат да изплашат мнозина.

Дева

Ако не можете да мислите с главата си за всеки малък детайл на света, нямате шанс за дълга връзка с Дева. Девите са педанти, които обичат да контролират всичко. За всеки аспект от ежедневието си има точно определен план, който трябва да се следва. Всичко трябва да се случва по начина, който Девата смята за верен и точен. Девите са негативно настроени към почти всичко, а това често се оказва проблем, особено ако се опитват да имат връзка с човек, позитивно гледащ към живота.

Везни

Везните носят деликатна, нежна душа. Те са чувствителни по природа, понякога даже прекалено чувствителни. Не можете да се шегувате така лесно с везните без да очаквате цял ритуал на ридания и болезнени излияния. Везните са много раними. Това кара партньорите им да се страхуват да водят битки и спорове, което пък от своя страна влошава връзката, защото остават нерешени проблеми заради избягване на драматизъм.

Скорпион

Скорпионите прекалено рано започват да нараняват партньорите си, ако осъзнаят, че не отговарят на изискванията им. Държат се грубо, арогантно, не търпят критика, нападат. Решат ли, че връзката не си струва дори не се опитват да дадат втори шанс на партньора да се докаже. Скорпионът живее в драма, която отблъсква любовта.

Стрелец

Стрелците са практични и пресметливи. Те съставят подробен план за това какво ще правят с живота си. Имат високи изисквания без самите те да осъзнават и признават собствените си недостатъци. Това им пречи да виждат реалността. Често са критични към партньорите си и ги карат да изпитват вина, да се чувстват недостатъчно добри.

Коментари (1)

Мими Димитрова

Мими Димитрова

12.11.2021 | 19:41

Парите просто са нищожни !Заплати ,Пенсиите са никакви,всички се борят за депутатски заплати и за хората не ги е еня!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?