3906

Тайната падна! Заедно ли са Евгени и Валерия и къде е любовното им гнездо

Тайната падна! Заедно ли са Евгени и Валерия и къде е любовното им гнездо

 

Най-одумваната светска двойка в последните няколко месеца - ергенът Евгени и победителката в шоуто Валерия, са заедно и не са се разделяли. В последните няколко седмици се появиха слухове, че чаровната моделка и къдравият пианист са се разделили. Това обаче изобщо не е вярно. А дори има и друга новина. От съвсем скоро ергенът и кучелюбката Валерия вече живеят под един покрив. Двойката е свила любовно гнездо в дома на музиканта в родния му Пловдив.

 

Звездната двойка се появи заедно и на премиерата на новия филм "Пулсът на танца". Събитието уважи и първият ерген на България - Виктор Стоянов. Той обаче бе без половинка, тъй като наскоро се раздели с голямата си любов Мария, пише "България Днес".

Евгени и Валерия демонстрираха наистина близки отношения, като не се отделяха един от друг. Това накара мнозина да зашушукат, че както са тръгнали нещата, двамата може и да се оженят. Слухове за подобна възможност вече се появиха няколко пъти в публичното пространство. Имаше дори спекулации за сватба през миналото лято, но засега ергенът и възлюбената му не са се венчали. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
НОРА

НОРА

13.02.2024 | 02:10

Евгени да не е луд да се ожени за жрица на любовта

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?