71

Тайната падна: Вижте с кои бижута ще погребат Елизабет II

Кралски експерт прогнозира, че кралица Елизабет II ще бъде погребана само с две много специални бижута. 

 

Опашки от опечалени препълни Уестминстър Хол в Лондон, за да почетат покойния монарх, след като издъхна на 96-годишна възраст.

Лиза Левинсън обаче смята, че Елизабет II ще бъде погребана с много малко скъпоценности.

„Нейно Величество беше невероятно скромна жена, която едва ли ще бъде облечена с кой знае колко претруфени дрехи. Очаква се да бъде погребана със сватбената си халка и чифт перлени обеци“, смята експертът.

 

Левинсън прогнозира, че годежният пръстен на кралицата, който е принадлежал на майката на принц Филип – принцеса Алис от Батенберг, вероятно ще бъде даден на принцеса Ан.

 

„Младият принц Филип е участвал в дизайна на годежния пръстен на Елизабет II, Той е направен от платина и има единадесет естествени диаманта“, казва тя.

„Животът на Нейно Величество винаги е бил свързан с наследството на кралското семейство в Обединеното кралство и нейните бижута представляват голяма част от това наследство“, казва Левинсън.

Личната колекция от бижута на кралицата се състои от 300 предмета, включително 98 брошки, 46 колиета, 34 чифта обеци, 15 пръстена, 14 часовника и пет висулки.

Тя ще лежи четири дни в Уестминстър Хол до държавното си погребение в понеделник, пише jenata.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?