1553

Тайната падна! Тони Стораро платил 3 бона за черна магия срещу...

Черната магия и заклинанията са неща, на които малцина вярват, но мнозина са изпитали. Една от последните "опарили" се е фолкаджийката Теди Александрова. Тони Стораро раздели със сина си Емрах с помощта на опитен ходжа.

Тони се доверил на магьосник при когото ходи редовно. Изпълнителят на "Отличен 6" е платил 3000 лева на мюсюлманския свещеник, като така му се отплатил за магията за раздяла. Магията за раздяла при всички случаи се определя като намесване в съдбата и живота на определени лица. Това е вид черна магия, която е изключително опасна и коварна. Тайнствените ритуали, насочени към някого, могат да окажат негативно влияние върху неговите мисли и чувства, пише Лупа.

Тони искал да спаси сина си от токсичната им връзка. Според певицата Стораро-баща изцяло бил виновен за това двамата с любимия й да стигнат дотук. След като Тони не можел да повлияе на любовния живот на сина си по никакъв друг начин, се стигнало до услугите на ходжа. 
 
Според Александрова Тони Стораро използвал заклинание при ходжа, при което се коли агне. За да е сигурно действието на магията, Стораро заклал не едно, а цели 5 животинчета.

Певицата качи на стори видео от магията срещу любов и обясни, че имала и още видеа, но били в друг телефон. Според нея ходжата бил превишил правомощията си, за което тя щяла да му търси лична отговорност.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Смях

Смях

02.05.2022 | 11:49

Този вярва на глупости . Това не е средновековието . Няма такива неща .

Отговори
1 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?