71

Тайната падна! Разбра се защо Кубрат зарязал Андреа и какво я съсипало СНИМКА

Фолк дивата много трудно понася, че Кобрата веднага направи две деца на друга жена, а тя все още е сама и се е запътила към вечно моминство

 

Фолк дивата Андреа вече е на 36 г., а е сред малкото певици от своя жанр, които още не са станали майки. Причината обаче е много неприятна и не е свързана с лично решение.

Хората отдавна упрекват бившата пайнерка, че е голям егоист, защото не е родила дете от Кубрат Пулев. Истината е малко по-различна.

Всъщност Андреа е искала да забременее от Кобрата и двамата са правели опити, но не е успяла. Тогава боксьорът й бил шута, защото най-голямата му мечта била да стане баща.

Това съсипало певицата и неслучайно до днес тя не може да преодолее раздялата. Говори се, че проблемът й при зачеването е перманентен, което е изключителен удар за нея.

От 3 години насам Андреа е в много тежко емоционално състояние. Преди дни тя изпадна дори в нервен срив в ефир. Докато говореше в живо видео в социалната мрежа, изведнъж се разплака и започна да говори как нищо друго няма значение, освен да си щастлив, пише "Уикенд".

Фолк дивата много трудно понася, че Кубрат я заряза и веднага направи две деца на друга жена, а тя все още е сама и се е запътила към вечно моминство. Певицата с рождено име Теодора явно има спешна нужда от психолог, а защо не и от психиатър дори, убедени са последователите й в мрежата, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Дядо Соки

Дядо Соки

02.10.2023 | 01:30

По заведенията когато пееше преди време Емилия разни мъже си говореха, че детето и не е от Жорж Башур, а от някакъв нЪркозависим мъж от ромски произход, но много ясно, че Емилия няма да си признае, какво е правила когато, не е била с Жорж. Тези мъже си говореха, че Ема измамила Башур, че уж детето е от него, за да получава издръжка и човека и се вързал. Има ги много такива дУолнопробни жени, особено в чалгарския бранш, чалгарките спят с различни мъже и лъжат мъжете им, че детето е от тях.

Отговори
1 1
Това

Това

30.09.2023 | 19:45

Нещо защо се мъчи да живее по добре да се....... гръмне една чалгарка по малко.

Отговори
4 3

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?