3906

Тайната падна! Новият сезон на „Биг Брадър“ ще е тотално...

Зрителите на „Биг Брадър“ са нетърпеливи да видят кои участници ще прекрачат прага на Къщата в новия телевизионен сезон

 

Феновете на „Биг Брадър“ тази година ще гледат едно по-различно шоу. Форматът няма да протече по старому, което вероятно се дължи на новия му продуцент в лицето на Краси Ванков.

Риалити шоуто няма да пропусне житейските ситуации и интригите между участниците, но ще набляга предимно на състезателната част. „Ще е нещо като „Игри на волята“, но в доста по-мек вариант. Няма да са най-тежките изпитания както се случва в другото предаване, но ще се изисква ловкост, знания и добра памет“,  разказват запознати.

Зрителите на „Биг Брадър“ са нетърпеливи да видят кои участници ще прекрачат прага на Къщата в новия телевизионен сезон, пише „Галерия“.

Сред коментираните теми е дали ще има популярни имена. Още когато обявиха кастингите, от продукцията бяха категорични, че риалити шоуто няма да има селекции като за „ВИП Брадър“, но пък въпреки това се коментира, че ще влязат участници с известна популярност. Такъв например е пиарът на Софи Маринова Тодореско Неделчев. В селекцията място са намерили и представители на  инфлуенсърските среди. Травеститът Рашия също е сред спряганите участници в шоуто. Водещи ще бъдат Башар Рахал и Александра Богданска, носи мълвата.

През есента се очаква и пореден сезон на „Игри на волята“, който вероятно ще започне излъчване веднага след края на „Брадъра“, който ще започне да се снима през септември.Снимките за „Игри на волята“ обаче вече са започнали, стана ясно тези дни от съобщение от Регионалната инспекция по околната среда и водите - Варна. На 26 юни е бил подаден сигнал за нарушения на екологичното законодателство от екипа на телевизионното предаване на територията на Община Шабла. При извършената проверка на терен обаче не е установено увреждане на пясъчни дюни, както и сеч на дървета и унищожаване на защитени видове растения и животни, съобщиха от инспекцията.

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?