Следвайте ни

Тайната падна! Новата Мис Силикон разкри има ли богат любовник

viber icon

Екатерина Маринова спечели титлата "Мис Силикон 2020". Тя разкри в интервю пред Канал 3 къде и колко точно силикон има по себе си, как се чувства след короната и има ли богат любовник.
 
"Гледам да не обръщам внимание на хейтърите. Първоначално бях скептично настроена към такъв провокативен конкурс, до последно се колебаех дали да участвам. Имах нужда да разчупя малко своето ежедневие", обясни за начало тя.
  
"Уголемявала съм си бюста, имам по 350 кубика. Бях на 21 г., втори курс, когато си уголемих устните. Беше добре обмислено и беше умерено, така че да не си личи.

Аз съм „за” корекциите, ако те са умерени и карат една жена да се чувства по-уверена в себе си, всеки живее за себе си, защо да не се направи по-щастлив?", попита красавицата.


  
"Подготвях се за конкурса, имаше еуфория и тръпка. Обичам да се разхождам с домашния си любимец, бягам в парка, гледам да внимавам какво хапвам, не съм на строг режим, стремя се да се контролирам.
Родена съм в Казахстан, от 1999 г. живеехме в Търговище. Завършила съм маркетинг в Икономическия университет във Варна", сподели миската.

"Имам малко студио за женски разкрасителни процедури, имам намерение да се разширявам. Клишето, че всички красиви жени са глупави, отдавна е разбито. Обичам да чета, да слушам музика, да пътувам.

Първата татуировки си я направих 19 г., набожна съм, силно вярвам в Господ. Започвам втора работа като хостеса в бар във Варна. Ако имах спонсор, нямаше да започна втора работа", заяви Екатерина Маринова по повод слуховете, че има богат любовник.
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Богаташ:

Богаташ:

12.09.2020 | 16:09

Ох, отдъхнах си... сега мога и да подремна спокойно!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?