46

Тайната падна! Мъск и Граймс скрили раждането на бебе №3

Нова биография разкрива, че милиардерът Илон Мъск и Граймс са посрещнали третото си дете в пълна тайна. Собственикът на "Тесла" и SpaceX е на 52 г., а половинката му на 35, пише 24часа

На двамата им се роди син през 2020 г., когото кръстиха със странното име ХАЕА-12, но впоследствие го промениха, като вместо 12 завършва на II, а прякорът му е Х, както Мъск прекръсти "Туитър" 

През 2021 г. на бял свят се появи дъщеря им Exa Dark Sideræl, на която веднага й дадоха прякора Y. Запитана какво означава името, Граймс обясни, че първата част е свързана с набиращите скорост суперкомпютри Exaflops, а втората с красивата тъмна материя във Вселената. Третата била посветена на елфите. 

Историята с третото им дете не е много ясна, защото пред Vanity Fair през март 2022 г. Граймс разкри, че двамата с Мъск искат повече деца - 3-4, но точно тогава се появи съобщение, че са се разделили за пореден път. 

Дали това е така, не е много сигурно, защото Граймс често казва, че двамата хем живеят в отделни къщи, хем са непрекъснато заедно - това било тяхното разбиране за свобода. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?