Следвайте ни

Тайната падна! Ето какво ще се случи на финала на "Фермата"

viber icon

Двама огромни, мощни мъже влизат в решаваща схватка, от която ще стане ясно кой от тях ще отиде на епичния финал на "Фермата". Софтуерният милионер Митко Караиванов и автомонтьорът Краси Джунов се изправят един срещу друг във вътрешен елиминационен дуел.

След него един от двамата ще се изстреля към последната и най-важна битка в шоуто, която ще се излъчи на живо на 14 декември.

Шансовете на Митко и Красимир изглеждат равни. "От всички мъже в шоуто, които оцеляха до този момент, аз съм най-слаб физически. Тежа над 100 килограма, тромав и бавен съм, но пък съм мощен и ще се раздам до кръв", обяви Караиванов.

Софтуерният милионер ще разчита и на отличните си познания по история в игрите с въпроси от Алманаха. Красимир, от своя страна, е по-бърз, пъргав и издръжлив. Ахилесовата му пета са познанията му за миналото на България.

Другите двама мъже, които ще се борят за място на финала, са военният Станислав и фитнес треньорът Сами. При жените вече е ясно кои участнички ще влязат в битката на 14 декември - това са конярката Веселка и учителката Маргарита.

Източник show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?