71

Тайната падна: Ергенът Виктор проговори за животински инстинкти, доминантни жени и...

Красавецът бил неуморим звяр под чаршафите и държи да бъде задоволен с гореща страст

 

„За мене сексуалността в една връзка е приоритет номер едно.“ Това сподели Виктор от първия сезон на „Ергенът“.

Риалити звездата проговори за собствените си предпочитания в подкаста на Маги Сидерова. Красавецът е неуморим звяр под чаршафите и държи да бъде задоволен с гореща страст. „Може би ще прозвучи повърхностно, но при мен е така. За да искам да опозная човека повече, за да се влюбя и за да си станем още по-близки, на първо място тя трябва да ме грабне“, допълни сексимволът за своите нужди, за да има химия с него и неговата хипотетична изгора. Според Виктор, за да има пламък между двама, трябва да се поражда животинският инстинкт в тях.

Всяка една жена винаги се чуди за предпочитанията на сексапилния Виктор. След като победителката в риалитито Виктория е стройна брюнетка, повечето си помислиха, че първият ерген предпочита момичета с кестеняви коси. Виктор обаче заяви друго. „Аз нямам конкретен тип жени, които харесвам.“ фитнес моделът с ослепителна усмивка повече гледа темперамента на жената и добави - „харесвам жени с по-доминантен характер, но само ако им отива. Някои имат такава осанка и толкова добре им отива да са такива“, пише hotarena.net.

Ергенът също сподели за своите тактики, когато иска да спечели вниманието на представителка на нежния пол. „Аз нямам конкретна стратегия, зависи каква е енергията на жената – дали е по-мъжествена или по-женствена“.

Въпреки че ерген номер едно да има силно сексуално привличане със своите партньорки той не е фен на бурните краткосрочни афери. Виктор си призна, че си позволява и  еднодневни авантюри, но има правило -  да го прави само и единствено, когато не е в сериозни взаимоотношения.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
ами,

ами,

10.11.2023 | 12:11

Сульо и пульо вече прави подкастове и канят едни и същи сульовци и пульовци които плямпат като като папагали едни и същи клишета.Абсолютни безполезници и едните и другите.

Отговори
3 0
EmmA

EmmA

10.11.2023 | 10:54

Мнозина страдат от диабет и дори не знаят, че са болни, но сега е напълно възможно да се предотврати диабет или да се излекува. Има уникално лекарство, което подхожда на всички и действа бързо, прочетете го сами-----> https://min.lc/diabexin

Отговори
0 3
Dii

Dii

10.11.2023 | 09:43

Ергенът - с ослепителна усмивка с изкуствени зъби и оредяла косица.

Отговори
3 0

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?