71

Тайната пада: Какво крие под дрехите Цветелина Грахич СНИМКА

Цветелина Грахич дори не е била облечена в булчинска рокля, което породи съмнения сред феновете 

 

Цветелина Грахич най-после сключи брак с дългогодишния си приятел Кристиян Шаламанов. Двамата се разписали в гражданското и разменили халки в присъствието на близките си, без обаче да вдигат пищно тържество, пише "Уикенд".

Цветелина дори не е била облечена в булчинска рокля, което породи съмнения сред почитателите й, че вероятно е бременна. И макар за момента тя да не потвърждава тази информация, съвсем скоро ще й проличи, ако наистина чака дете от талантливия ромски изпълнител.

Босненката многократно е споделяла, че именно Кристиян е човекът, който винаги я подкрепя в трудните моменти. Когато Маестрото я натирил от „Ку-ку бенд“, Цветелина изпаднала в тежка депресия и едва успяла да се измъкне от дупката. За щастие през цялото това време мъжът й бил до нея и много й помогнал.

 
След като напусна екипа на Слави Трифонов, Грахич потъна в тотално забвение, макар да имаше амбиции да гради самостоятелна кариера. Очевидно без подкрепата на „Ку-ку бенд“ плановете й са неосъществими. Макар да пусна няколко песни, те не се превърнаха в хитове. Към днешна дата Цветелина придружава половинката си и пее по ромски сватби и кръщенета, от което преживяват.

За Кристиян се знае само, че е от ромски произход и също като нея е музикант. Всички го описват като изключително добро и сърдечно момче. Двамата се сгодиха през 2015 г., но едва наскоро сключиха брак.

В случай, че Цветелина наистина е бременна, скоро ще й се наложи да слезе от сцената. Тя отдавна иска да е майка, а откакто прехвърли 30-те си даде сметка, че биологичният й часовник тиктака все по-забързано.

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?