Следвайте ни

Тайната лъсна! Ето с какви мъже прави секс Венета Райкова

viber icon

Тези дни в медийното пространство се разпространи материал за скъпата почивка на Венета Райкова в Обзор. В описанието бяха сбъркани годините на бившата телевизионна водеща, което я изкара извън релси. 

 Журналисти изкараха Венета по-стара с една година, което тя не подмина и реши да каже истинската си възраст. Ядосаната Райкова стигна по-далеч с интимните си признания и мъжете, с които спи. Най-подобно обясни с какви мъже обича да прави секс, а думите й оставиха безмълвни нейните последователи. 

"На 46 години съм, а не  47, никога не съм си крила годините. А мъжете, с които си лягам са от 30 до 40-годишни, красиви със стегнати тела, затова не ми слагайте година отгоре, моля", пише Райкова в личния си профил. 

Признанието й, че си пада по по-млади мъже се оказа шокиращо за всички нейни приятели и неприятели. Никой не е очаквал от нея да изпадне в такива подробности за личния и интимния си свят, но когато една жена е ядосаната и е засегната нейната възраст, то тя става ураган, който е готов на всичко да защити честта си на жена, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Виолета Павлова

Виолета Павлова

19.08.2020 | 11:41

А не ви ли идва на ум,че ви бъзика?

Отговори
4 4
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

19.08.2020 | 12:27

И ЗАЩО ДА НИ БАЗИКА--ЗА БАЗИК БИХ ПРИЕЛ-АКО БЕШЕ КАЗАЛА ЧЕ СИ ЛЯА САМО С МЪЖЕ НАД 75 ГОДИНИ--В ИЗЯВЛЕНИЯТА И АЗ ЛИЧНО НЕВИЖДАМ БАЗИК-А НЕВОЛНО ИЗПУСКАНЕ

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?