1553

Тайната е разкрита: Златка използва Карен, иска са нарани Джизъса

Читател на "Марица" изпрати любопитно писмо до редакцията, приложи и снимков материал, който ще запазим в тайна. То касае една от най големите интриги в светския ни живот. Ето го без редакция:

"Държа да остана анонимен, защото имам информация с която не искам да се свързвам. Но държа истината да бъда казана.

Между Карен и Златка няма нищо, всичко е един фалш, театър за публиката. Тя целеше да уцели Благой с това... Толкова е изкуствено и всичко е само за сторита, проверете си информацията, хората около тях виждат и знаят истината.

Те са студени един към друг, не се харесват, не се разбират, няма за какво да говорят. Толкова е смешно на живо, когато си до тях... А и Карен не е богат наследник...

В живота когато нещо изглежда толкова красиво, както те го представят, да знаете, че не е истинско. Те се виждат само за да се снимат и това е. Кажете истината поне веднъж в тези медии. Намерете си истински източници, не вярвайте на всичко, което виждате и не пишете глупости.

 

Той цели да получи внимание, което винаги е търсел и да бъде известен, чрез нея може да получава предложения за различни реклами. Той си беше купил последователи в стария си профил ( за една нощ бяха нараснали с 10 000) и беше опитал сам, но безуспешно.

Карен има тъмно минало, бил е много беден. В профила на брат му в Инстаграм, който за съжаление вече е заключен има снимка на Карен от тези години, в които не имал пари, преди да ги изкара от черно тото. В момента няма сигурен доход, занимава се с биткойн и показва фалшив лайфстайл с надеждата да стане истина.

А и Златка не е единствената с която е опитвал да го направи, прецакал е много други. А тя просто си го връща на Благой. И като казах прецакал, имам в предвид, че ги използва докато са му нужни, за да получи това, което иска чрез манипулативни действия и после ги оставя, за да намери следващата си жертва. Момичето от снимката може да го потвърди, ако се свържете с нея. Той е измамник!".

Готови  сме да предоставим думата на всички засегнати в текста лица!

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Боли ма ФАРА!

Боли ма ФАРА!

22.07.2022 | 09:26

Боли ма ФАРА! К-рви бол!

Отговори
1 0
Хубаво,

Хубаво,

22.07.2022 | 08:29

А какво ги интересува нормалните хора всичко това?

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?