Следвайте ни

Тайната е разкрита: Ето какво търсят жените в мъжете

viber icon

Няма спор, че жените са твърде сложни и загадъчни личности, които често са твърде хаотични в емоциите си и не знаят какво искат. Но когато говорим за любов всяка жена има своя списък от качества, които търси в мъжа до себе си. Съществуват обаче някои неща, които са валидни за всички жени.

Жените искат мъже, които са уверени

Изглежда лесно, нали? Но може би ще се изненадате колко много мъже губят увереността си, докато общуват с жени и докато трае периодът на ухажване. Разбира се има разлика между уверен мъж и такъв, който е просто с голямо его. За жената е важно да се чувства комфортно и да знае, че мъжът до нея е непоколебим в намеренията си.

Жените се нуждаят от химия във връзката

Първоначално, колко ще бъде привлечена една жена от даден мъж, зависи от емоционалното и сексуално влечение, което тя изпитва. Това я кара да иска да инвестира време и емоции. Но идва следващ етап, в който тя ще има нужда от това да определи колко дълбоко разговаряте и колко енергична я карате да се чувства. Жените искат мъжете им да създадат по-дълбока и смислена връзка, да се усещат взаимно, което те наричат химия.

Търсят мъже, които са позитивни

Същото важи и за мъжете. Може би няма човек, който да не иска от партньора до себе си да е позитивна личност, да кара другия да се усмихва повече, да споделят положителните моменти заедно, но и трудните. Никой не търси половинка, която често се оплаква, вижда предимно отрицателното в живота.

Жените искат мъже, които могат да се отворят и да бъдат уязвими

В една връзка е важно да можеш да говориш спокойно за твоите слаби страни. Част от тази уязвимост е възможна чрез любопитство един към друг. Като това да попиташ какво е разстроило отсрещната страна или какво я кара да се чувства щастлива.

Когато сме готови да се отворим и да покажем своята емоционална и уязвима страна, любимият човек ще ни възприеме като личност, с която се чувства комфортно. Освен това, докато един мъж отваря сърцето си, жената се чувства по-свързана с него и готова и тя да покаже своята уязвимост. Това е друго ниво на доверие във връзката, пише Az-jenata.bg. 

Жените искат мъже, които са страстни

Няма жена, която да не иска партньорът ѝ да не ѝ показва колко страстно и силно я обича. От малките ежедневни действия и жестове, до по-големите.Както за мъжете, така и за жените е важно да бъдат приети от половинката такива, каквито са. А не другият да ги кара под една или друга форма да се променят, да се чувстват зле, заради това, което са. Тук разбира се не говорим за сериозните пороци, които действат разрушително на живота.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Време

Време

28.05.2021 | 04:46

Това всичко наведнъж ли трябва по-едно и също време (постоянно) или може за отделни черти в отделни моменти да загатваме?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?