3906

Тайна сватба! Топ водещ на Нова телевизия надяна халката инкогнито, булката вече му родила наследник

Тайна сватба! Топ водещ на Нова телевизия надяна халката инкогнито 

 

Водещият на новините по Нова телевизия Христо Калоферов се е оженил тайно за майката на сина си - Мила.

 

Подписването е било само пред най-близките им приятели и роднини преди девет месеца и половинката му оттогава носи неговата фамилия. На церемонията е присъствало детето им Христо.

Момченцето вече е на четири години. То се роди на 15 април 2020 година, но Христо тогава криеше упорито коя е жената до него. Журналистът никога не говори за нея в своите интервюта. Само я тагва в социалните мрежи, когато публикува фотоси на наследника им. Той предпочита Мила да остане анонимна и да не се превръща в обект на публичен интерес.

Жената, пленила сърцето му, изобщо не е известна, нито може да мине за красавица. Дори в миналото си пухкавото момиче определено е имало проблеми, с излишните килограми, които вече е редуцирала значително, пише „Галерия“.

Тя е на 42 години, но не ясно с какво точно се занимава. По публикациите й в социалните мрежи става ясно, че с Христо се познават поне от седем години, а според запознати двамата са били най-добри приятели. В един момент обаче те решават да създадат семейство и да имат дете.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?