46
Следвайте ни

Тайна свалка в "На кафе", Гала беснее: Андреа Банда Банда направи беля СНИМКА

viber icon

Любовна драма май се вихри между писателя и панелист от предаването „На кафе“ – Георги Блажев, и колежката му Андреа Банда Банда – пише в. „Уикенд“. Те неведнъж са демонстрирали в ефир, че имат симпатии един към друг, но явно при усмихнатата брюнетка са били по-скоро приятелски, докато той здраво хлътнал по нея. Инфлуенсърката обаче е обвързана и не си търси ново гадже. За да секне мераците на автора, се наложило да го отреже по-остро и сега отношенията им са обтегнати – твърдят запознати с интригата.

Фактът, че между Андреа Банда Банда и Блажев има привличане, не остана незабелязан и за зрителите на сутрешното шоу с водеща Гала. Брюнетката често влизаше в тона му и отвръщаше на закачките му, та писателят си въобразил, че наистина го харесва като мъж. Хора от обкръжението на инфлуенсърката обаче твърдят, че тя никога не си е падала по него. Ценяла го и му се възхищавала, но само като приятел и колега.

В действителност чаровната брюнетка от доста време е сериозно обвързана с друг – приятелят й се казва Иван, малко по-възрастен е от нея и се занимава с финанси. Банда рядко говори за личния си живот, но от малкото, което е споделяла, става ясно, че е щастлива с настоящия си партньор.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Време е ,

Време е ,

26.10.2021 | 09:20

Гала да се отдаде на активна почивка . Нека Началниците и се смилят над Нея .

Отговори
1 1
Ето точно тогава, когато това се случи

Ето точно тогава, когато това се случи

26.10.2021 | 08:07

И Банда Банда стане водеща това предаване ще падне от екрана.

Отговори
1 2
Когато това се случи ,

Когато това се случи ,

26.10.2021 | 09:03

тогава предаването ще бъде много по-интересно ! Ще издържи 15-20 години .

Отговори
2 1
Халваяни

Халваяни

24.10.2021 | 22:25

Пак ли туй нещо хамавото

Отговори
17 4
Много

Много

24.10.2021 | 21:56

искам ТЯ - Андреа Банда Банда , да бъде водеща на предаването . Но изглежда от телевизията не харесват младото поколение . Трябва да знаят , че Те са по-силните и по-успешните в настоящето и бъдещето !!! А пък в личен план ,Тя ще си избере спътника в ЖИВОТА ! Желая И успех !

Отговори
8 22

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?