49

Тато щеше да е на седмото небе: Внучката на Людмила Живкова по-успешна от баба си

Най-голямата правнучка на Тодор Живков е на крилете на любовта. Людмила Стефанова, първородната дъщеря на дизайнерката Жени Живкова, показа в социалните мрежи снимки с мъжа на сърцето си. Оказва се, че връзката им е съвсем скорошна, но всички техни приятели и познати им пожелават дълъг съвместен живот. Избраникът на Людмила е брокер на луксозни недвижими имоти, чийто пазар е в цял свят, а не само в България. Двамата споделят общо хоби – пътешествията, а едно от последните им е било през април. Тогава влюбените посетили Италианските Алпи, за да закрият ски сезона. Не се знае дали Людмила, която е кръстена на знаменитата си баба Людмила Живкова, и мъжът до нея вече съжителстват под един покрив.

Дъщерята на Жени Живкова е космополитна натура и през годините е пребивавала в много различни държави. Висшето си образование тя завърши в Америка. Наследничката на бившия Първи се дипломира като интериорен дизайнер след обучение в елитния частен институт „Прат“, който се намира в Ню Йорк. След като взе и магистратура, Людмила остана известно време в САЩ, но впоследствие реши да прави кариера в Европа, пише retro.bg. Вече доста години правнучката на Тодор Живков живее в Лондон, а към момента е част от екипа дизайнери на една от най-прочутите фирми за архитектура и интериор в Обединеното кралство. Макар да се е устроила във Великобритания, Людмила често се прибира и в родината.

У нас живеят майка ѝ, баща ѝ и по-малката ѝ сестра Андреа, която също е творчески ориентирана в професионалното си развитие. Втората дъщеря на Жени Живкова е наследила изцяло нейния афинитет към модата и помага всеотдайно за развиването на марката и бутика на майка си. Преди години Андреа дори представи своя собствена колекция с елегантни облекла на изискано ревю в София. След като завърши моден дизайн в престижния институт „Марангони“ в Италия, красавицата се върна в България и тръгна по стъпките на своята майка. Именно по нейна идея модната марка на Жени Живкова се сдобила с онлайн бутик и започнала да се развива и в социалните мрежи.

Андреа е много пестелива по отношение на личния си живот и не обича да показа подробности от него. Медийните ѝ изяви също са рядкост. Докато беше студентка, имаше сериозен приятел, но отдавна вече е спряла да публикува снимки в социалните мрежи, на които е в мъжка компания.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
А едно време дъртите седесари, а сега разроени като: гербави,

А едно време дъртите седесари, а сега разроени като: гербави,

08.06.2023 | 14:12

десебари, реформатори, демократи, шоро_шояди и всякаква пап_лач: лъгаха и дрънкаха, как Бай Тошо откраднал милиони и ги скрил по чужди сметки в Швейцария, банковата тайна падна и вече 33 години - нищо! Мръсници!!!

Отговори
12 1
Толкова години бай Тошо набиваше в главите на българите

Толкова години бай Тошо набиваше в главите на българите

08.06.2023 | 10:31

комунистическите ценности и накрая наследниците в Ню Йорк, Лондон, Италия. Всички са така. Никой не е в Куба, Венецуела, Северна Корея.

Отговори
22 10
Реалист

Реалист

08.06.2023 | 11:18

Бай ти Тошо мислеше за тая пасмина и за такива като тебе да са добре, а сега същите го плюете, неблагодарници!

Отговори
18 14
а бе, шорошоядски капут, по твоята логика, а ти

а бе, шорошоядски капут, по твоята логика, а ти

08.06.2023 | 14:05

какво правиш още тук, а не си на Запад, миризлив скъсаняк и до Куба не можеш да идеш!

Отговори
10 5
до ;шорошояда със старите изтъркани лъжи и клишета

до ;шорошояда със старите изтъркани лъжи и клишета

08.06.2023 | 14:38

Фалирахте държавата шорльо или какво викаш 2 милиона избягаха да се "радват на демокрацията" , като чистят кенефи, стари задници, да събират аспержи и ягоди по калните полета на Европа? То ако в Русия плащат добре, мислиш ли че няма да идат и там? Само че за такава работа там си имат евтини китайци и кавказци!

Отговори
12 1

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?