49

Татко за милиони: Башур сам се грижи за 3-месечната Жоржина, докато Емилия...


Емилия поднови участията още преди дъщеря й Жоржина, която е плод на любовта й с бизнесмена Жорж Башур, да навърши три месеца. Певицата се връща вкъщи след всяка изява, дори да трябва да пътува няколко часа, защото не иска да се отделя от малката Жоржина, а и все още я кърми. Това сподели изпълнителката при последната си медийна изява, като изтъкна, че мъжът я подкрепил да се върне на сцената толкова рано след раждането и даже й помагал всячески както в кариерата, така и в грижите за децата им. Съпрузите не ползват услугите на детегледачки. Справят се сами. 

„Не го мисля като натоварване. Минала съм по този път с Мира”, каза Емилия преди дни в предаването „На кафе” по Нова тв. Хитовата певица поясни, че кърмила дъщеря си от Коко Динев до 9-мия месец, като през това време ходила по участия. Когато човек се организира добре, успява, смята изпълнителката на „Турбуленция”. Мъжът й Жорж Башур пък без колебание се съгласил тя да се върне на сцената, когато прецени. В това отношение нямали спорове. „Много пъти е казвал, че ако аз спра да го правя, няма да се усещам по същия начин, няма да съм същата. Нормално е той да иска една щастлива жена”, сподели Емилия, чиито песни в момента са на челни места в попфолк класациите. Сред тях са хитът й „Турбуленция” от лятото на миналата година и последните й дуети с Денис Теофиков, който загина в края на миналата година - „Пак ще се броиш” и „Единствено”. „Много държа, когато правя нещо, да оставям следа”, сподели Емилия от какви приоритети се води в кариерата си. Певицата, която в момента работи по фолклорен албум, допълни, че иска песните й да са със стойностни текстове, с хубава музика, да имат послание.

Емилия и Жорж Башур сами се грижат за децата си, като не ползват услугите на детегледачка и за малката Жоржина. Появата й била изненадваща, но пък много желана и чакана. Емилия и Жорж дълго време искали да имат общо дете, но не се получавало. Заради това и посетили специалисти по репродуктивно здраве, които им казали, че шансът да имат дете по естествен път е много малък. Съпрузите решили да не прибягват до инвитро, тъй като не им било фикс идея да имат общо дете. Съсредоточили се върху любовта си и професионалните си задачи. Така че Емилия имала поети участия за седмици напред миналото лято, когато с Жорж Башур разбрали, че семейството им ще се увеличи.

„Той каза, че го е предчувствал”, сподели певицата за момента, в който с Жорж Башур видели положителния тест за бременност. Сподели радостната вест само на родителите си. Всички останали научили едва след третия месец от бременността на Емилия. „Така решихме, просто от суеверие”, каза певицата. Имало идея да кръстят дъщеря си Емилия. Вероятно Жорж Башур повече е настоявал за това. Певицата обаче много искала детето им да е кръстено на татко си. Една сутрин се събудила с мисълта за името Жоржина. Знаела само една жена с това име – любимата на футболиста Кристиано Роналдо. Жорж Башур помислил около минута, след което се съгласил да кръстят дъщеря си Жоржина, писа Уикенд. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Миру

Миру

30.05.2022 | 07:37

Хорските злоби нямат край,не им обръщайте внимание.Затова сме на такова положение,злобата ще затрии света!!

Отговори
2 0
Хана х

Хана х

30.05.2022 | 07:35

Няма значение дали имат гледачка или не,това Нее наша работа.Важното е че се разбират помежду им.Бъдете живи и здрави,разбирайте се, помагайте си взаимно !!

Отговори
1 0
КУКУРИГУ

КУКУРИГУ

29.05.2022 | 20:10

ВРЕМЕТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ПОДЛОГИ СВЪРШИ ! ДА ВЗЕМЕМ МЕТЛИТЕ И ДА ИЗМЕТЕМ ПОВЪРНЯТА !

Отговори
1 1
Ти Рекс

Ти Рекс

29.05.2022 | 19:34

Зад кадър колко гледачки помагат не се пише и не се вижда .

Отговори
1 1

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?