3906

Тъстът одобри Папи Ханс за щерка си Сара! Поиска от него внуци

Тъстът одобри Папи Ханс за щерка си Сара. Поиска от него внуци

 

Папи Ханс и тъстът му Сергей Драгулев са в прекрасни отношения. Това стана ясно в днешния епизод на "Търси се" по bTV. Там главен герой бе актрисата Сара Драгулева, която е в сериозна връзка с певеца и поет Константин Трендафилов. Сара призна, че е изключително емоционална и това си пролича, тъй като сълзите й не спряха да текат по време на цялото предаване. Силно беше включването на татко й, който очевидно се кефи на Папи, пише bgdnes.bg.

 

Папи Ханс говори за люимата си Сара Драгулева

 

"Гордея се с всичките й постижения. Доста буйна беше, винаги със собствено мнение - боядисване на коси, пиърсинг, гримове, бокс. Все неща, които са нетипични за момиче на тази възраст. Имали сме своите критични моменти в отношенията между мен и нея, независимо че сме силно свързани", казва баща й Сергей Драгулев.

 


"Ако говорим за връзки, които е имала до момента, до Коки, това са само две момчета сериозни. Няма такова: "тати, запознай се, това е моят приятел". При всички положения сега е по-помъдряла, но има още какво да се иска в тази насока. Връзката й с Коки със сигурност я прави по-зряла. Тази любов й се отразява супер. Тя се чувства прекрасно, а Коки е пич също, разбира се. Има моменти, в които тя за него е муза, вдъхновение за творчеството му. А при всички положения и той за нея по отношение на контрол на емоциите, на съвети, които може да й даде в отношението с хората. На 100% той е по-здраво стъпилият на земята. Отношенията им са на такъв етап, че съвсем нормално е да им се случи това, да чакаме наследници", каза още бащата на актрисата.

 

Стана ясно, че когато тя е била на 20 години, родителите й се развеждат. Сега Сара е на 27. А ето какво каза за нея й гаджето й Папи Ханс:

"Тя има тази невероятна способност да те свали на земята. Да ти изгради дом около себе си. Нейният най-голям талант е това да бъде сродна душа. Когато се запознахме със Сара, аз знаех повече за нея какъв човек е, отколкото тя знаеше. Сякаш знам, че този човек ще бъде значителен за моя живот. Аз бях абсолютно сигурен, че трябва да го преследвам това. Не съм израствал никога толкова много, колкото във връзката си със Сара. Друг човек съм, много по-усъвършенствата версия на себе си. Тя ми помогна да се сбогувам с момчешката си суета. Все още се боря с това да овладея тъмната й страна", коментира Трендафилов в предаването.

 

"Усещала съм, че имам нужда аз да бъда по-стабилна. Аз най-често се опитвам да се овладея и да проведем разговор, за да решим нещата, когато имаме проблеми. Дори да не сме изчистили напълно някакъв казус, не си лягаме скарани. На следващия ден може да продължим да говорим за това", добави Сара.                    

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Бъбу

Бъбу

31.03.2024 | 10:07

Драгулева и Трендафилов, егати селските фамилии, хвани единия....

Отговори
1 0
Запознат

Запознат

31.03.2024 | 07:21

Опънал го е едно хубаво и го одобрил .

Отговори
1 0
Васил

Васил

30.03.2024 | 20:49

Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контрoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст!! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим:---- https://e.vg/alman

Отговори
0 2
И как е одобрил

И как е одобрил

30.03.2024 | 20:48

Това подобие на човек.

Отговори
2 1
И нас

И нас

30.03.2024 | 20:47

Какво ни грее това

Отговори
2 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?