Следвайте ни

Търсят си белята! Ето ги 5-те зодии с най-много врагове

viber icon

Вижте кои са зодиите, които са с най-много врагове в зодиака, пише fakti.bg.

Близнаци

Близнаците имат умението да бъдат адвокат на дявола – те виждат различни гледни точки и могат да обсъждат теми на философско ниво. Това отстрани може да изглежда като двуличие и лицемерие и Близнаците често се озовават с много приятели, които всъщност са врагове и говорят зад гърба им.

Лъв

Хората често завиждат на Лъвовете. Те изглеждат щастливи, слънчеви и успешни и това кара останалите да се изяжда вътрешно, че животът им не е такъв. Хората, обаче, не знаят, че Лъвовете срещат много затруднения и пречки в живота си, но умеят да ги преодоляват с високо вдигната глава.

Везни

Везните са социални, чаровни и помагащи. Те обичат да изглеждат и да се държат добре, което ги кара да изглеждат перфектни. Около Везните се събират завистници и зложелатели, които само чакат те да се изложат или злепоставят, за да се покаже, че не са толкова перфектни.

Скорпион

Скорпионите често имат дългогодишни врагове, заради суровия си характер. Те не прощават и когато развалят взаимоотношения, те не само ги прекъсват, но и си отмъщават, за да не се повтори, за всеки случай.

Козирог

Козирозите работят здраво и усърдно и успяват да изградят бизнес, репутация, кариера, живот, с които да се гордеят. Около тях се събират хора, които искат това което Козирозите имат, но без здравата работа и усилие.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?