2374

Търпението свърши, кроткият Лео Бианки изригна в мрежата

Италианецът Лео Бианки е сред любимците на народа ни, още повече след представянето му навремето във "Вип Брадър", когато дори бе на косъм да спечели победата, но остана на второто място. Лео се харесва на хората с това, че е кротък, винаги усмихнат, естествен и спокоен.

Е, това спокойствие обаче лекинко се изпари преди дни, когато кулинарят изригна бесен в мрежата. Във времена на криза, каквато изпитваме всички, няма как и да го обвиним, коментират под поста му.

Всъщност Лео скочи на родните ресторантьори, които, според него, пречат на бизнеса му и подбиват клиентелата. А причината са побългарените рецепти, които болшинството ресторантьори представят в менютата си за италиански.

"Много време търпях, но ми писна. Защото и аз плащам на персонал, и аз деца храня, а вие ми пречите на работата. Не може да пишеш в менюто си, че предлагаш италианската Карбонара и да я правиш по българска рецепта. После идват хората при мен, искат Карбонара, но се учудват, че в нея нямало сметана и шунка. Защо няма?! Ами, защото в истинската Карбонара няма", гневи се Лео.

И обяснява, че това е все едно той да започне да предлага традиционната ни шопска салата, но с моцарела, вместо сирене и с добавка бекон и гъби. "Да, това ще е вкусна салата, но не и шопска салата. Уважавайте традициите и оригиналните рецепти на народите", апелира Бианки.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
15 коментара
Леонсио

Леонсио

25.09.2022 | 13:43

Хахаа готвачката лео ни учи как да готвим.Абе рафинирът боклук,който краде рецепти от други готвачи.

Отговори
4 3
Хвъх

Хвъх

25.09.2022 | 07:57

Бaси злобата, Тодор Колев е прав че по нашите земи някога е имало хубави, добри и усмихнати хора. Има ло е. Българина е много зaвистлив и злoбeн примaт. Kоментарите ви го доказват

Отговори
5 3
Анонимен

Анонимен

24.09.2022 | 21:29

Та ние не уважаваме собствената си кухня, камо ли чуждестранната. Прави ми впечатление, че по ресторантите шопската салата се прави по различен начин. Някои слагат лук, други-не. Някои слагат чушка, други-не. Някои слагат маслини, други-не. Някои рендосват сиренето ситно, други едро. Правило няма, всеки си измисля свой си вариант, но иначе чуждестранна кухня сме тръгнали да приготвяме. А също и "Гръцката" салата пък няма много общо с гръцката такава. Мързи го българския готвач да погледне в интернет как аджеба се прави тази салата, или някакво ястие, десерт и т.н. За фрапето, което се прави в България пък хептен сме зле. Нито се знае съотношение захар, нес кафе, мляко нито си правят труда да КАКВО? Да прочетът. Нацията е лишена от всякаква мисъл и логика за АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!

Отговори
18 3
Леу ме уя

Леу ме уя

24.09.2022 | 21:24

Този лео е утрепка и микишар,

Отговори
5 11
Роберто Кавали

Роберто Кавали

24.09.2022 | 12:32

Бонжорно каро мишкаре лео ебанки мизернико нещастен.Кой те знае и слушал за теб бе помиаро

Отговори
7 29
Ресторант

Ресторант

24.09.2022 | 11:01

Както гледам този чужденец не е лош човек забавен е даже и до тук, не е комик по скоро е смешник а за това дали разбира от бизнес с храна явно нищо не разбира нещо повече плюе хората които го хранят. Поредният измислен герой нагъл при това. Тук не е жабария.

Отговори
10 26
ИАнгелов

ИАнгелов

24.09.2022 | 09:28

Четейки коментарите се убеждавам, че за пореден път, проста Тиква ще управлява още по-прости тикви. С тази злоба си заслужаваме всичко !!!!

Отговори
36 2
Ива!

Ива!

24.09.2022 | 08:56

Много злобни хора, ей! И на мен Лео ми е антипатичен, но в случая е прав! Не можеш да предлагаш каквото и да било ястие, ако не се придържаш към оригиналната рецепта! Всяко добавяне или премахване на съставка, вече го прави друго! Не е коректно така спрямо потребителя!

Отговори
52 2
Ресторант

Ресторант

23.09.2022 | 23:21

По голям глупак от този макаронаджия няма.

Отговори
7 46
Кашевар

Кашевар

23.09.2022 | 08:10

Тоя да си ходи в жабария и там да си готви лай......та. Къде е известен у на кой участвал в някаква тъпотия и веднага известен . Тоя да си бърка там гнусните тестени боклуци и да трае не е в Италия.

Отговори
10 57

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?